Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayatımda bu kadar dizi yaptım, Aras Bulut İynemli gibisini görmedim!

Hayatımda bu kadar dizi yaptım, Aras Bulut İynemli gibisini görmedim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem Arka Sokaklar dizisinde Ayla Soylu karakteriyle izlediğimiz Filiz Taçbaş, rolü az olması nedeniyle, farklı yapımları denemek adına 2006-2012 yılları arasında bulunduğu projeden ayrılmıştı. En son Çukur dizisinde Süreyya karakteri ile ekrana geri dönen oyuncu, bu yapımda yer almaktan da son derece memnun.

Filiz Taçbaş, sette çok eğleniyor ve kendisini de böyle iddialı bir projede bulunduğu için şanslı görüyor. Oyuncu, dizide yer almak için pandemi nedeniyle Foça’da yaşadığı doğal hayatı bırakıp yeniden İstanbul’a geldi. TV100’e konuşan oyuncu, sette koronavirüs önlemlerinin çok yoğun olduğunu ve her sete gidişlerinde test olduklarını söyledi.

Ekibin de çok iyi olduğunu belirten Filiz Taçbaş, özellikle de başrolde yer alan Aras Bulut İynemli’yi övdü. Yamaç karakterine hayat veren genç oyuncunun mütevaziliğinden çok etkilenen 56 yaşındaki Filiz Taçbaş, övgü dolu sözler söyledi.

Hayatımda bu kadar dizi yaptım, Aras Bulut İynemli gibisini görmedim! 7

Taçbaş’ın Aras Bulut İynemli hakkındaki yorumu şöyle:

“Bir sürü dizi yaptım, film yaptım. Hayatımda bu kadar mütevazi, bu kadar alçak gönüllü, bu kadar doğal bir insan görmedim. Aras, gerçekten çok iyi ve iyi de bir oyuncu.”