Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca’nın büyük sitemi: Bize denk geldi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca’nın büyük sitemi: Bize denk geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 6. sezonu ile yoluna devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, güçlü hikayesi ve projeye yeni katılan oyuncuları, istikrarlı gidişi ve yüksek reytingleri ile ekranın en başarılı yapımlarından birisi konumunda. Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, bu pandemi sürecini ise bir mayın tarlasına benzetti.

TV100 kameralarına konuşan oyuncu, dizisinin kadın çalışanlarına yönelik yapılan cinsel saldırı girişimi ile ilgili son bilgileri paylaştı, ayrıca pandemi süreci hakkında düşüncelerini aktardı.

Süreç için, “Sevimsiz geçiyor” değerlendirmesini yapan oyuncu, şunları söyledi: “Hakikaten bize denk geldi şu süreç ve korkunç boyutta. Dikkat etmek gerekiyor artık, mayın tarlasında geziyor gibiyiz. Eşimiz, dostumuz, yakınımız… Eskiden uzaktaydı, kim oluyor diye soruyorduk. O kadar yanımıza geldi ki, artık kapıyı çaldı. Testler yapılıyor, o testlerde negatif çıkıyor ama sonra öğreniyoruz ki çok ciddi anlamda pozitif. Her şey birbirine de karıştı, ama atlatacağız.”

Oktay Kaynarca, son dönemde çok tartışılan aşı konusuna da değindi. Bunu kendisine gelen bilgilendirmeler üzerinden ahkam keserek değerlendiremeyeceğini, işi bilen bir hekime danışarak karar verebileceğini anlatan oyuncu, böyle bir aşı varsa ve insanlık adına yararlı ise bunu kabul edeceğini de sözlerine ekledi.