Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayatımın Şansı 2. bölümde Yonca girdabın içine iyice düşüyor!

Hayatımın Şansı 2. bölümde Yonca girdabın içine iyice düşüyor!

tarafından ker_def

Geçen hafta ilk bölümü yayınlanan Hayatımın Şansı isimli Fox TV dizisinin ikinci bölümü merakla bekleniyor. Ortalamaya yakın reytingler alarak ilk bölümde dikkat çeken dizi, ikinci bölümü ile izleyici ilgisini artırabilir.

Alican Yücesoy ile Şifanur Gül’ün başrolünde yer aldığı Hayatımın Şansı dizisi, Yonca isimli kızı için ayakta durmak zorunda olan bir genç kadının, aldığı bir teklif sonrası hayatının trajik bir şekilde değişmesinin hikayesini anlatıyor. Dizinin ikinci bölümünde Yonca, büyük bir girdabın içine düşecek. İşte yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Yonca, Turgay’ın teklini kabul etmiştir. Artık onun için yeni bir hayat başlıyordur. Ama önce kızını Alpay’dan alması, sonra da “şansı sayılar” oynayıp gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyordur… Gerçekler onun için çok yıkıcı olacaktır. Hayatını altüst edecek şeyler öğrenecektir.

Bir yandan öğrendikleri ile baş etmeye çalışırken diğer yandan da adım adım bir girdabın içine sürükleniyordur… Rüzgar ise Yonca’nın peşindedir. Amacı için onu bulması şarttır. Kaybettiği Yonca’yı, “Şanslı sayılar” gününde bulacaktır.

Hayatımın Şansı dizisinin 2. bölümü 21 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak.