Ana sayfa Sosyal Medya ‘Haydi ormana’ diyen Doğa Rutkay’a takipçilerinden kinayeli yanıt!

‘Haydi ormana’ diyen Doğa Rutkay’a takipçilerinden kinayeli yanıt!

tarafından ker_def

Güldür Güldür Show ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Doğa Rutkay, ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim ile kar,soğuk demeden sürekli dışarıda.

Rutkay, bebekleriyle ilgili annelere tavsiyeler de verdiği pek çok paylaşım yapıyor.

Aynı zamanda günlük hayatından doğal hallerini de sıklıkla paylaşan Doğa Rutkay’ın takipçileri, oyuncuyu ilgiyle izlemeye devam ediyor.

Son olarak Instagram hesabından yayınladığı bir paylaşıma ilginç yanıtlar geldi!

İkizlerini bebek arabasıyla ormanın içinde gezdiren Doğa Rutkay, eğlenceli kısa videosu ile takipçilerine spor yapmanın şart olduğu mesajını verirken, ‘ormanaheyormana’ hastagiyle paylaştı.

Doğa Rutkay’ın bu paylaşımına bir takipçisi “Valla biz çocuklarımıza park bulur ve içinde bir ağaç bulursak mutlu oluyoruz ?orman biraz lüks bize” yorumunu yaparken, bir başka takipçisinin de “Ne ormanı doğa hanım balkona çıksak hastalar ya kulak ya boğaz enfeksiyonu oluyorlar hep ilaç hep uykusuzluk” yorumunu yaptığı görülüyor.

Bu arada ikizlerinin bebek arabası da takipçilerinin dikkatinden kaçmıyor. Doğa Rutkay’a arabayı nereden aldıklarını soran takipçilerinin yanı sıra bir başka takipçinin de “Zenginliğin hali bir başka tabi her fotoda baska bebek arabası yakışır” sözleri dikkat çekti.

İşte Doğa Rutkay’ın o paylaşımı:

Spor şart ?⭐️✌???☘️??
#yağmurlubirgün
#ormanaheyormana

 

'Haydi ormana' diyen Doğa Rutkay'a takipçilerinden kinayeli yanıt! 7