Ana sayfa Sinema Gonca Vuslateri’nden hayranlarına çok önemli bir mesaj!

Gonca Vuslateri’nden hayranlarına çok önemli bir mesaj!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın en başarılı oyuncularından Gonca Vuslateri için geçtiğimiz yaz hiç de kolay geçmedi. Önce koronavirüse yakalanan başarılı oyuncu daha iyileşemeden bacağını kaynar suyla yakmıştı. Vuslateri bu yüzden ameliyat olmuş ve uzun bir tedavi süreci geçirmişti.

Neyse ki Gonca Vuslateri iyileşti ve yeniden işinin başına döndü. Oyuncunun önce Uzak Şehrin Masalı dizisinde rol alacağı açıklandı. Ancak Vuslateri projeden ayrıldı ve tercihini Cemal Hünal’ın çekeceği Sabah Saatleri isimli filmden yana kullandı.

Film için hazırlıklar sürerken Vuslateri sokakta gazetecilere yakalandı. Vuslateri gazetecilere yaptığı açıklamada bacağı yandıktan ve iyileştikten sonra hayranlarından nasıl iyileştiğine dair birçok soru aldığını söyledi. Ancak Vuslateri kendisinin bir doktor olmadığını ve ilaç ya da tedavi yöntemi tavsiye edemeyeceğini açıkladı.

Gonca Vuslateri'nden hayranlarına çok önemli bir mesaj! 10

Vuslateri kendisinin doktora göründükten sonra özel bir tedavi uygulandığını söyleyen hayranlarına da şu tavsiyede bulundu: “Kendi kendinize tedavi uygulamadan önce mutlaka bir doktora görünün.”

Yaz dönemini evinde tedaviye geçirdiğini ve deniz ile kumsalları çok özlediğini söyleyen Vuslateri şimdi yeni filmi için hummalı bir çalışma içerisinde. Cemal Hünal’ın senaryosunu yazdığı Sabah Saatleri isimli filmde Vuslateri, Belçim Bilgin ve Hünal ile başrolleri paylaşacak. Filmde 17 yıllık evli bir çiftin hikayesi anlatılacak.