Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları Aslı Enver’i özledi. Oyuncu, ne zaman ekranlara dönecek?

Hayranları Aslı Enver’i özledi. Oyuncu, ne zaman ekranlara dönecek?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘İstanbullu Gelin’, ‘Kavak Yelleri’ ve ‘Babil’ gibi çok izlenen popüler dizilerde yer alan ve başarılı oyunculuğuyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Aslı Enver şu sıralar ekranlardan uzak.

Aslı Enver, ‘Babil’ dizisinin final yapmasının ardından Netflix için ‘Sen Yaşamaya Bak” adlı filmi çekti. Kaan Urgancıoğlu ile baş rolü paylaştığı filmin çekimlerini tamamlayan Aslı Enver, kendisini doğanın kucağına bıraktı. Instagram hesabından zaman zaman tatil karelerini takipçilerinin beğenisine sunan Aslı Enver, son olarak kendini doğaya attığı anlardan pozlar paylaştı.

Hayranları Aslı Enver'i özledi. Oyuncu, ne zaman ekranlara dönecek? 7

Yeni sezon öncesi moral depolayan Aslı Enver verdiği kilolar sonrası fit haliyle de dikkat çekti. Tatilin tadını çıkaran Aslı Enver’in paylaşımları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun doğal halleri takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Hayranları Aslı Enver'i özledi. Oyuncu, ne zaman ekranlara dönecek? 8

Instagram’da 6 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncunun paylaşımlarına takipçilerinden, ‘Özledik’ yorumları da geldi. Oyuncunun hayranları, Aslı Enver’i en kısa sürede yeniden ekranlarda görmeyi istiyor.