Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü sunucu Müge Anlı’nın çocukluk fotoğrafı şaşkınlık yarattı!

Ünlü sunucu Müge Anlı’nın çocukluk fotoğrafı şaşkınlık yarattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2008 yılından itibaren ATV ekranlarında ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programını yapan haberci ve sunucu Müge Anlı, sosyal medya paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Yaklaşık beş ay önce sosyal medyaya giriş yapan ünlü sunucu Müge Anlı, instagram’da kısa sürede 2,2 milyon takipçisi sayısına ulaştı. Sunucunun son paylaşımını gören takipçileri ise şaşkınlık yaşadı.

Çocukluk fotoğrafıyla birlikte günümüzden bir fotoğrafını yan yana instagram hesabından takipçileriyle paylaşan sevilen sunucunun hiç değişmediğini gören takipçileri fotoğrafa beğeni ve yorum yağdırdı. Saçlarını maşa yaptıran Müge Anlı, annesinin kıvırcık saçlı halini görünce eski albümleri karıştırdığını ifade ederek aşağıda ki paylaşımı yaptı.

Ünlü sunucu Müge Anlı'nın çocukluk fotoğrafı şaşkınlık yarattı! 7

Müge Anlı gönderisine, “Annem akşam saçlarımı görünce, hemen bu çocukluk fotoğrafımı ortaya çıkardı.” notunu düştü. Ünlü ismin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni bırakan takipçileri ise, “Her halin çok güzel” yorumunu yaptı.

Öte yandan ünlü sunucu Müge Anlı, program sırasında ölüm tehditleri ve ağır hakaretlere maruz kaldığı gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak kendisini hedef alan Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Mahkeme yapılan yargılama sonunda Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun hakkında hakaret ve tehdit suçlarından toplamda 2 yıl 4 ay 19 gün hapis cezasına çarptırdı.