Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları bu poza bayıldı… Hande Erçel yeğenini görünce dünyayı unutmuş!

Hayranları bu poza bayıldı… Hande Erçel yeğenini görünce dünyayı unutmuş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolde oynayan Hande Erçel, sosyal medyanın gündeminden de düşmüyor. Dizide Bürsin ile yakaladıkları uyum sayesinde yaz başından beri ekranda olan Sen Çal Kapımı, yeni sezonda da yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Romantik komedi tarzındaki dizinin kamera arkasından sık sık Kerem Bürsin ile paylaşımlar yapan Hande Erçel, esprili kişiliğiyle de takipçilerini güldürüyor. Oyuncu, başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de takipçilerinin markajında. Yaptığı paylaşımlar da büyük dikkat çekmekte.

Hande Erçel, sosyal medyada yaptığı her paylaşıma bir milyona varan beğeni alan bir isim. Instagram hesabındaki takipçi sayısı ise her geçen gün artmakta. Şimdilerde 16 milyon 600 bine ulaşan takipçi sayısına sahip.

Doğal olarak yaptığı her paylaşım da büyük bir etki yaratıyor. Oyuncunun hayranları, övgü dolu yorumlarla desteğini sürdürüyor.

Hande Erçel’in en mutlu olduğu anlardan birisi ise ablası Gamze Erçel’in kızı Aylin Mavi ile yanyana geldikleri zamanlar. Birlikte çekilen fotoğraflarını zaman zaman sosyal medyadan da paylaşan oyuncu, yeğeniyle oynarken ve onu severken adeta kendinden geçiyor.

Hande Erçel’in son paylaşımı da yine yeğeni Mavi ile oldu. Bu kez bir de mesajı vardı. 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nü yeğeniyle çekilen aşağıdaki fotoğrafla kutladı…

Hayranları bu poza bayıldı... Hande Erçel yeğenini görünce dünyayı unutmuş! 7