Ana sayfa Dizi Haberleri Safiye’nin dünyası başına yıkılacak! Masumlar Apartmanı yeni bölümle yine sarsacak!

Safiye’nin dünyası başına yıkılacak! Masumlar Apartmanı yeni bölümle yine sarsacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, bu hafta 5. bölümüyle ekrana gelecek. Salı akşamları yayınlanan dizi, adeta herkesi ekran başına kilitliyor. Yayınlanan 4 bölümüyle sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen dizide, travmatik sorunları olan ailenin bilinmeyenleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Dizide Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye karakteri herkesin malumu. Her şeyi kirli gören, sürekli yıkayan, asosyal bir kişilik olan Safiye, annesi tarafından ciddi psikolojik şiddete uğramış ve evinden çıkamayacak hale gelerek yaşadığı ortamda da obsesif kişiliğiyle tüm ev halkı üzerinde baskı kuran biri olmuş.

Ancak dizi ilerledikçe, Safiye’nin yanından ayrılmayan Gülben ile annesiyle kurduğu ilişkiyi kuran ve onu da hastalıklı bir kişilik yapan Safiye dışında, evdeki diğer kişilerin de arızaları ortaya çıkıyor. Hepsinden daha normal görünen Han’ın bile gece kağıt toplayan, çöp karıştıran birisi olması, herkesi şaşırtmıştı.

Dizi ilerledikçe hikayenin daha da derin ve sarsıcı yanları ortaya çıkacak ama yeni bölümde de yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek sahneler yer alıyor.

Çarpıcı hikayesi ile yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı’nın beşinci bölümünde neler olacak?

İşte dizinin yeni bölümünden detaylar: Memduh’la yaşadığı kavga sonrası Han’dan destek bekleyen Safiye hüsrana uğrar. Yaşanan kriz, İnci’yi evliliklerini duyurma fikrinden vazgeçirir.

Safiye'nin dünyası başına yıkılacak! Masumlar Apartmanı yeni bölümle yine sarsacak! 7

Esat’ın Esra ile evlendiğini sanan Gülben, derin acılar içindedir ancak dertleşecek kimsesi yoktur. Ege’nin atacağı bir adım İnci ve Memduh’u zor durumda bırakır.

Han kardeşleriyle paylaşamadığı mutluluğunu babasıyla paylaşır. Ancak Hikmet hafıza sorunu yaşamaktadır. Han bir günlüğüne de olsa, her şeyden uzakta bir balayı tatili yapmak istese de evde yaşanacak bir sorun yüzünden acilen dönmek zorunda kalırlar.

Hikmet Safiye ve Gülben’e Han’ın evlendiğini söyler. Safiye’nin dünyası başına yıkılacaktır.

“Masumlar Apartmanı” beşinci bölümüyle 13 Ekim Salı (yarın) akşam saat 20.00’de TRT’1 de…