Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir dövmesini öyle bir yere yaptırmış ki dekolte giyince ortaya çıktı!

Hande Doğandemir dövmesini öyle bir yere yaptırmış ki dekolte giyince ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Güneşin Kızları isimli diziyle tanınan Hande Doğandemir, şimdilerde Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer almakta. Doğandemir, Salih Bademci’nin oynadığı Mehmet karakterinin eşi olarak ekrana geliyor.

Dizi konusunda son yıllarda şanssızlıklar yaşayan Hande Doğandemir, başrolünde oynadığı Can Kırıkları ve Yüzleşme isimli dizilerin kısa sürede yayından kaldırılması sonrasında uzun süredir ekranlarda yoktu. Genç oyuncu, 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yarışan Gelincik filmiyle hafta sonu festivaldeydi.

Ahmet Mümtaz Taylan ve Kaan Yıldırım ile birlikte başrolde oynayan Hande Doğandemir’in Kırmızı Oda dizisindeki rolünün bitmesinin ardından yeni bir projede yer alıp almayacağı merak konusu. Zira oyuncu, o dizide konuk oyuncu olarak rol almakta ve bir kaç bölüm sonra da rolü bitecek.

Hande Doğandemir, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken bir isim. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de hayranlarından beğeni toplayan oyuncunun son paylaşımında dövmesi dikkat çekti.

Göğsünün tam altına yaptırdığı dövmesi, giydiği derin dekolteli kıyafetinden görülmekteydi. Altın Portakal Film Festivali’nin kırmızı halı geçişi öncesinde kaldığı otel odasında çektiği görülüyor oyuncunun fotoğrafı.

Dövmesinin nasıl bir figür olduğu tam anlaşılamasa da cesur kıyafetiyle beğeni topladı.

İşte o paylaşım:

♣️♠️

Hande Doğandemir dövmesini öyle bir yere yaptırmış ki dekolte giyince ortaya çıktı! 7