Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları dizi bekliyor, Serenay Sarıkaya ev telaşı yaşıyor!

Hayranları dizi bekliyor, Serenay Sarıkaya ev telaşı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya uzun süredir ekranda uzakta.Birçok hayranı yeni bir dizide yer almasını dört gözle bekliyor. 2000’li yılında bu beklenti gerçekleşmemişti. Belki 2021 Serenay Sarıkaya’nın yeniden dizilere dönüş yılı olur. Televizyonda en son 2013-2015 yıllarında Medcezir dizisiyle yer alan oyuncu, sonrasında ise dijital dizi Fi’de Duru’ya hayat vermişti.

2019 yılında ise Alice Müzikali ile sahnelere adım atan ve müthiş bir başarı elde eden Sarıkaya, Bergen isimli film için de yoğun bir hazırlık yapmıştı. Pandemi nedeniyle ertelenen Bergen filmi dışında oyuncunun başka gözüken bir projesi yok. Ancak hayranları dizilere verdiği aranın artık bitmesini istiyor.

3 yıldır dizi setlerine uğramayan oyuncunun şimdilerdeki telaşı ise İstanbul’da Boğaz’a yakın bir konumda ev bulmak… Etiler’de oturan Serenay Sarıkaya’nın tanıdığı bir emlakçı aracılığı ile ev baktığı Milliyet Cadde’de yer aldı.

Aylık 30-35 bin TL’yi gözden çıkartan 29 yaşındaki ünlü oyuncu, Bebek semtinde olmak istiyor. Boğaz manzarasına hakim iki ev bakan oyuncu, henüz kararını veremedi. Sarıkaya’nın ayrıca Kaz Dağları’nda bir ev yaptırmak için de arsa aradığı ortaya çıktı.