Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır öyle farklı bir diziyle dönüyor ki, içi kıpır kıpır!

Gökçe Bahadır öyle farklı bir diziyle dönüyor ki, içi kıpır kıpır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için hazırlıkları devam eden Kulüp isimli dizi için anlaşma yapan Gökçe Bahadır, bu proje için hazırlıklarına da başladı. Ünlü oyuncu yapımda Barış Arduç ile birlikte başrolde yer alacak. Dizide Salih Bademci, Metin Akdülger ile Fırat Tanış da bulunuyor.

Çekimlerine Ocak ayının sonlarında başlanacak olan Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır, Matilda karakterine hayat verecek. Gece kulübünde çalışan eski mahkum olarak izleyeceğimiz oyuncu, provalara başladıklarını ancak çekimlerin henüz başlamadığını söyledi.

Etiler’de karşılaştığı muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, yeni yılda çalışacağı için oldukça mutlu. Oyuncu, “Bir aksilik olmazsa dijitalde bir işe başlayacağım. Biz yakın zamanda çekimlerine başlayacağız. Güzel bir iş olacak. Bir ters köşe olacak. Bu sefer çok farklı” diyerek bambaşka bir rolle hayranlarının karşısına geçeceğini belirtti.

Çok farklı bir dizi olacağının altını çizen Bahadır, tahmin edilemeyecek kadar farklı bir proje olacağı vurgusunu da yaptı. Ünlü oyuncu, “Ben bir şey söylemeyeyim bütün kast belli gibi neredeyse. Çekimler İstanbul’da olacak” diye konuştu.

Gökçe Bahadır, bu sezon Menajerimi Ara isimli dizide de konuk oyuncu olarak yer almıştı. Geçen sezon ise oyuncu İzmir’in Kızları isimli müzikal projesi ile gündemdeydi…