Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları proje haberi bekliyor, Meryem Uzerli cesur paylaşımıyla konuşturuyor!

Hayranları proje haberi bekliyor, Meryem Uzerli cesur paylaşımıyla konuşturuyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle Türkiye’de geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncu Meryem Uzerli ekranlara ne zaman geri dönecek?

Hayranları bu sorunun cevabını merak ede dursun, oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Almanya ve Türkiye arasında mekik dokuyan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlara bir yenisini daha ekledi.

6.9 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabının story bölümünden Almanya Berlin’deki evinin banyosundan küvette pozunu paylaşan Meryem Uzerli, cüretkar pozuyla çok konuşulacağa benziyor.

Hayranları proje haberi bekliyor, Meryem Uzerli cesur paylaşımıyla konuşturuyor! 8

Meryem Uzerli, geçtiğimiz ocak ayında Amerikalı sevgilisiyle birlikte kızı Lily Koi’yi kucağına almıştı. İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Uzerli, MAG Dergisi’nin ekim sayısına verdiği röportajda En büyük hayalini şu sözlerle ifade etmişti;

“Daha sağlıklı olmak ve bahçeli bir evde yaşamak istiyorum. Şu an bir apartman dairesinde oturuyoruz. Bir de annemi ve babamı daha çok görmek istiyorum. En büyük hayalim çocuklarım Lara ve Lily’ye güzel bir gelecek yaratmak ve bu dünyada kadın-erkek eşitliğini nihayet görebilmek.”

Hayranları proje haberi bekliyor, Meryem Uzerli cesur paylaşımıyla konuşturuyor! 9

Dergiye çarpıcı pozlar veren Meryem Uzerli, ‘Türkiye’de sevilen bir oyuncu olmak size neler hissettiriyor ve hayatınızda neleri değiştirdi?” sorusuna ise şu yanıtı verdi; “İnsanların yaptığım işi sevmesi beni çok mutlu ediyor. Demek ki beni duygusal bir varlık olarak hissediyorlar.

Daha büyük bir hediye olamaz. Bir sanatçı, bir insan için… Bu durum, bana kattığı mutluluk dışında çok bir şey değiştirmedi. Bunun dışında farklı ülkelere yaptığım iş seyahatlerim çoğaldı, yoğunluğum arttı.”