Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Show TV’de bir dizi final yaptı, yeni bir dizi başlıyor!

Show TV’de bir dizi final yaptı, yeni bir dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında diziler konusunda meraklı bir bekleyiş var. Özellikle Aziz ile Üç Kuruş isimli yapımların nasıl sonuçlar elde edeceği çok merak ediliyor. İki dizi de etkileyici yapımlar olarak öne çıktı.

Show TV’nin yeni sezon için dizi planları bir türlü tutmadı. Cam Tavanlar ve Kahraman Babam dizilerinin yaz döneminde kısa sürede ekrana veda etmesinin ardından İçimizden Biri dizisi de uzun süreli olmadı. Özge Yağız ve Bora Akkaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 6. bölümde final yapması büyük talihsizlik oldu.

Yalancı dizisi de Cuma akşamları reytingleri ile beklentilerin altında kaldı. Show TV’nin yeni sezonda bir türlü diziler konusunda istediği noktaya gelememesi dikkat çekti.Kanalın elinde iki önemli koz var. Bu kozlardan birisi Aziz dizisi…

Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı Aziz dizisi için merakla beklenen yayın tarihi duyuruldu. 5 Kasım Cuma akşamı dizinin ilk bölümü ekrandaki yerini alacak.

Yalancı dizisi ise artık Salı akşamları ekrana gelecek. Bu değişiklik de dikkat çekici oldu. Show TV, bakalım Cuma akşamları rekabette Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Aşk Mantık İntikam’ı geçip birincilik elde edebilecek mi?