Ana sayfa Sosyal Medya Bir giyim markası için kamera karşısına geçen Meryem Uzerli sosyal medyayı salladı!..

Bir giyim markası için kamera karşısına geçen Meryem Uzerli sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

‘Hürrem Sultan’ rolü ile sadece Türkiye değil Arap dünyasında da hatırı sayılır bir şöhretin sahibi olan Meryem Uzerli, son dönemde yaptığı reklam iş birlikleriyle de gündeme geliyor.

Bir giyim firması için objektif karşısına geçen oyuncu, kamera arkası görüntüleri instagram hesabında yayınladı. Meryem Uzerli’nin derin yırtmaçlı ve sırt dekolteli elbisesiyle göründüğü video çekimi oyuncunun hayranlarını mest etti.

Instagram’da 7.4 milyon takipçisi bulunan Meryem Uzerli’nin hayranları videonun altına çok sayıda yorum yaptı. “Nasıl bir kraliçesin ya” ve “Hürrem Sultanım” gibi yorumlar dikkat çekti.

2011-2014 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl ile ünü dünyanın pek çok ülkesine ulaşan Meryem Uzerli, bir dönem hiç gündemden düşmeyen bir isimdi.

Dizi devam ederken tükenmişlik sendromuna yakalandığı söylendi ve ani bir şekilde diziyi bırakarak doğup büyüdüğü Almanya’ya gitti. Bu süreçte iki kız çocuğu dünyaya getiren Meryem Uzerli, yurt dışındaki projelerde yer almaya başladı. Güzel oyuncu bir süredir ekranlardan uzakta.