Ana sayfa Sosyal Medya Hayranlarının Çağlar Ertuğrul’dan imajıyla ilgili bir isteği var!

Hayranlarının Çağlar Ertuğrul’dan imajıyla ilgili bir isteği var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in ikinci sezonuyla ekrana gelen dizisi Teşkilat sezon finaline hazırlanıyor.  48. bölümüyle sezon finali yapacak olan dizinin final bölümlerinin çekimleri sona erdi.

Teşkila dizisinde canlandırdığı ‘Serdar’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Çağlar Ertuğrul yoğun geçen sezonun ardından dinlenerek yorgunluk atıyor.

Sosyal medyadan yaptığı eğlenceli paylaşımlarıyla da sık sık gündem olan ünlü oyuncu son paylaşımıyla ve hayranlarından gelen yorumlarla yine adından söz ettirdi.

Oyuncunun, ‘Salonda kanepede öğlen uykusu’ notuyla paylaştığı fotoğrafı kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı. Hayranlarının  çok sayıda yorum yaptığı fotoğrafa yapılan bir yorum dikkatlerden kaçmadı.

Bir hayranı oyuncudan saç ve sakallarını kesmemesini isteyerek ünlü oyuncuya, ‘Allahını seversen sakal ve saçlarını kısaltma tamam mı!’ yorumunu yaptı. Takipçisinin bu yorumu oyuncunun pek çok hayranı tarafından da beğenildi. Hayranları Çağlar Ertuğrul’a saç ve sakalın yakıştığı görüşünde birleşti.

Çağlar Ertuğrul’un Deniz Baysal ile başrolü paylaştığı Teşkilat dizisi 29 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek 48. bölümüyle birlikte ikinci sezona veda edecek. Sürükleyici dizi eğer önümüzdeki hafta da reytinglerde birinci olursa ikinci sezonu zirvede kapatmış olacak.