Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü çift tatilde! Anıl Altan ve Pelin Akil çiftinin aile saadeti!

Ünlü çift tatilde! Anıl Altan ve Pelin Akil çiftinin aile saadeti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların ünlü çifti Pelin Akil ve Anıl Altan ikiz kızları Alin ve Lina ile birlikte tatil sezonunu açtı.

Ailecek Antalya’ya giden çift tatillerinden renkli kareleri sosyal medyadan da takipçileriyle paylaşıyorlar. Sosyal medyayı aktif kullanan çiftin tatil görüntüleri hayranlarını mest ediyor.

Anıl Altan’ın ‘Canlarım’ notuyla paylaştığı fotoğraflar kısa sürede yüzlerce yorum aldı. Çiftin hayranları, ‘Müthiş bir uyum var sizde!’, ‘Dışarıya yansıttığınız gibi içinizde de böyle güzelsiniz maaşallah ailenize!’;  ve ‘Muhteşem aile ‘ gibi pek çok güzel yorumda bulundular.

Ünlü çift tatilde! Anıl Altan ve Pelin Akil çiftinin aile saadeti! 8

İkiz kızlarının doğumuyla bir süre ekranlara ara veren ve kızlarının bakımıyla ilgilenerek eşi Pelin Akil’e destek olan oyuncu Anıl Altan 4 yıldır ara verdiği ekranlara Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam dizisiyle dönmüştü. Ancak diziyle ilgili final kararı alınmasıyla birlikte oyuncu dizide ancak 4 bölüm yer aldı.

Ünlü çift tatilde! Anıl Altan ve Pelin Akil çiftinin aile saadeti! 9

Kızlarının doğumunun ardından ekranlara Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki’ Bahar’ karakteri ile dönen Pelin Akil ise en son TRT1’de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde ‘İsabel’ olarak ekranlara geldi.

Geçtiğimiz Nisan ayında diziden ayrılan oyuncu şu sıralar yeni proje tekliflerini değerlendiriyor. Ünlü çift, tüm boş vakitlerini ikiz kızları Alin ve Lina ile birlikte geçiriyor.