Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayranlarının Halil İbrahim Ceyhan’ı neden bu kadar çok sevdiğini anlatan sözler!

Hayranlarının Halil İbrahim Ceyhan’ı neden bu kadar çok sevdiğini anlatan sözler!

tarafından ker_def

Emanet dizisindeki performansı ile bir anda geniş kitlelerin tanıdığı Halil İbrahim Ceyhan, geçtiğimiz sezonda da Kirli Sepeti isimli dizi projesinde iyi bir iş çıkarttı.

Sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde hayranları bulunan oyuncu, yeni sezonda yine bir dizi projesi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Hayat Hırsızı isimli Now televizyon kanalı için hazırlanan dizide Halil İbrahim Ceyhan’ın da yer alacağı ortaya çıktı. Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Cengiz Bozkurt ve Zeyno Eracar da dizide yer alan diğer isimler olarak dikkat çekiyor.

Halil İbrahim Ceyhan yeni projesinde Tufo isimli karakteri canlandıracak. Oyuncu, Gain platformunda katıldığı programda yaptığı açıklamalar ile de sosyal medyada dikkatleri bir kez daha çekti.

Hayranlarının kendisine gösterdiği ilgiden bahseden ve buna çok değer verdiğini anlatan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Bana değişik kitaplar buluyorlar. Onlar hoş, ilginç. Paşam diyen var, Kral diyen var. Mektup yolluyorlar, ben o mektupları biriktiriyorum. Beni seven insanlardan ailem olarak bahsediyorum. Çünkü karşılıksız bir sevgi var ortada. Biliyorsunuz aileler de karşılıksız severler. Bu konuda da onlar da bana öyle geldikleri için, iyi tarafınla, kötü tarafınla, yaptığın yanlışlarla veya başarılarınla seviniyorlar. Bir şekilde sana dokunmaya çalışıyorlar, bunu da ailenizden başka hiç kimse yapmaz.”