Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayri’nin Sedat’tan ne farkı var! Camdaki Kız dizisine eleştiriler arttı, yeter artık!

Hayri’nin Sedat’tan ne farkı var! Camdaki Kız dizisine eleştiriler arttı, yeter artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız, gerçek bir hayat hikayesinin yansıması… Dizinin başrolünde yer alan Burcu Biricik, çok başarılı bir iş çıkartıyor. Son haftalarda öne çıkmaya başlayan karakter ise Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakteri oldu. Dizi hayranları, Adil beyin ölümünden sonra Nalan’ı kollayan tek bir kişinin kaldığını düşünüyor. İşte o kişi de Hayri…

Ancak Hayri’nin Nalan’in için yaptıkları birçok kişinin gözüne batmaya başladı. Feride hanım da zaten kızı ile Hayri arasındaki yakınlaşmadan hiç memnun değil ve tehditlerine başladı… Nalan ile Hayri aşkı hikayenin geldiği noktaya bakıldığından pek de gerçekçi durmuyor.

Dizi hayranları da bu durumu sosyal medyada ifade etmeye başladı. Camdaki Kız dizisinin 7 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 38. Bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Nalan ve Hayri arasındaki yakınlıktan rahatsız olan Feride, Nalan’ın yanına taşınmaya karar veriyor! Nalan’ı bundan sonra nasıl bir süreç bekliyor? İşte izleyiciler bu sorunun yanıtını merak ediyor.

Hayri'nin Sedat'tan ne farkı var! Camdaki Kız dizisine eleştiriler arttı, yeter artık! 7

Birçok dizi hayranı Nalan’ın artık silkinmesi ve kendisine gelmesi gerektiği konusunda ortak fikre sahip. Karakterde biraz ilerleme görmek isteyen izleyiciler, “Nalan’ın bir adım ilerleyip, üç adım gerilemesinden bıktık. Feride, Nalan’ın yatak odasına kadar karışıyor. Kızının yanına taşınıyor. Nalan, Feride’ye karşı durmalı. Kendisine karışmasına izin vermemeli” diye yorumlarda bulunuyor.

Dizinin hikayesinin geldiği noktaya da itirazı bulunan izleyiciler, Nalan’ın kendisini sevmeyen birisi olmasına kızıyor ve Hayri meselesinde Sedat ile aynı duruma düşeceği uyarısını yapıyor.

Bir dizi hayranı şu yorumu yaptı: “Hayri masum bir adam değil. Evli ve çocuklu. İlk günden beri de ekmek yediği evin gelinine göz koyuyor. Sedat’tan ne farkı var yani şimdi. Sedat zaten pislik bu ondan da pislik. Nalan da kimde sevgi görse ona koşacak bir ruh haline sahip.”

Camdaki Kız dizisinin hikayesine yönelik eleştiriler sosyal medyada artarak sürecek gibi gözüküyor. 7 Nisan perşembe akşamı ise izleyicileri çok etkileyici olaylarla dolu bir bölüm bekliyor.