Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde senarist pası atıyor, Eda Ece gol yapıyor, bu kombinasyon reytingi patlatıyor!

Yasak Elma dizisinde senarist pası atıyor, Eda Ece gol yapıyor, bu kombinasyon reytingi patlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, havaların ısınması ile birlikte yaz planları yapanlardan değil. Şu anda çalışmaya devam ettiğini belirten oyuncu, henüz yazın ne yapacağı konusunda bir planlama yapmadı.

Pazartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşan Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakteri ile çok dikkat çeken oyuncu, geçen yıl yaptığı açıklamada beşinci sezonu izleyicilerin çok istemesi üzerine yaptıklarını ve Yasak Elma setinde yaşlanmayı istemediğini söylemişti. Bu sözleri ile dizinin artık çok uzamaması taraftarı olduğu düşünülen oyuncu, şimdi de altıncı sezon için hazırlanmak durumunda.

Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği Yasak Elma, çok başarılı reytingler almaya devam ettiği için gelecek sezonda da izleyicilerle buluşacak. Şevval Sam da ekip arkadaşları ile birlikte gelecek sezonda da yine setlerde olmaya devam edecek.

Yasak Elma dizisinde senarist pası atıyor, Eda Ece gol yapıyor, bu kombinasyon reytingi patlatıyor! 8

Eda Ece, Yasak Elma setindeki doğaçlama sahneleri ile çok konuşuluyor ve övgüler almaya devam ediyor. Bu övgülerin doğru olduğunu ifade eden Şevval Sam, Yasak Elma’nın senaristinin de çok güzel sahneler yazdığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Senaryoyu yazan arkadaşımız Zeynep çok şahane yazıyor. Espri anlayışları, mizah duyguları tuttuğu için Zeynep güzel yazıyor, Eda kendi doğaçlamalarıyla süslüyor. Güzel bir kombinasyon. Ben de hayranıyım kendisinin.”

Yasak Elma’nın sezon finalinin kesinleşmediğini anlatan oyuncu, “Hepimiz çok yorulduk” diyerek de bir an önce sezon finalinin gelmesini istediğini ortaya koymuş oldu.

Yasak Elma dizisinde senarist pası atıyor, Eda Ece gol yapıyor, bu kombinasyon reytingi patlatıyor! 9

Yaz aylarında karavan tatili yapabileceğini belirten oyuncu, basın tarafından takip edilmek istemiyor. Ancak bunun çok mümkün olmadığını belirten oyuncu, dizinin yanı sıra sahneye de çıkarak konserler vermeyi sürdürüyor.

Şevval Sam, “Her şey çok yolunda. Konserlerimiz yoğun, dizi devam ediyor. Her şey güzel” diye konuştu. Ramazan ayında birkaç konserinin olduğunu anlatan Şevval Sam, Mayıs ayında ise birçok yerde konser vereceğinden bahsetti.