Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi? Hakim tüm rakiplerine çelme taktı!

Hakim dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi? Hakim tüm rakiplerine çelme taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında ilk bölümü yayınlanan Hakim isimli dizinin reytingleri çok merak ediliyor. 4 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’da başlayan Hakim dizisine kanal yönetimi büyük önem veriyor. Your Honor isimli ABD dizisinden uyarlanan Hakim’de çok etkili bir oyuncu kadrosu da buluştu.

Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Yurdaer Okur, Uğur Yücel; Hasibe Eren, Seda Akman, Burcu Kara gibi usta isimlerin bir araya gelmesi diziyi bir hayli konuşulan bir proje haline getirdi. Genç oyuncular; Fatih Berk Şahin, Eslem Akar, Yağız Can Konyalı, Naz Çağla Irmak gibi isimler de öne çıktı.

Hakim dizisi yıllarca adalete inanmış ve adil kararlar vermiş olan bir hakimin oğlunun suça karışması sonrasında vicdanı ile adalet arasında kalmasını anlatıyor. Mafya babası ile hakimin karşı karşıya geleceği hikaye hem etkili hem de oyuncular çok iyi seçilmiş.. Hakim dizisi böyle etkili bir yapım olunca da ilk bölüm reytingleri çok merak edildi.

Hakim dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi? Hakim tüm rakiplerine çelme taktı! 8

Hakim dizisinin Alparslan, Yasak Elma ve Üç Kuruş gibi etkili ve oturmuş yapımlar karşısında başlangıcı güzel oldu… İlk bölümüyle tüm izleyici gruplarında 5’li oranlar elde eden dizinin bütün izleyici kesimlerine hitap eden bir yapım olması çok önemli bir avantaj olarak gözüküyor.

Hakim dizisi ilk bölümü ile tüm kişiler kategorisinde günü dördüncü bitirdi. Dizi, AB ve ABC1’de ise beşincilik elde etti. İlk açılışın gayet iyi olmasının yanı sıra, gelecek haftalarda daha da iyi oranlar elde edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hakim dizisi ilk bölümü ile birlikte Üç Kuruş’un da düşüşüne neden oldu. Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş, tüm izleyici gruplarında ciddi bir düşüş yaşadı. Tüm kişiler kategorisinde yedincilik elde eden dizi, AB’de günü 10. olarak tamamlarken, ABC1’de ise dokuzunculuk elde etti.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin sadece AB grubunda birincilik elde ettiğini ve tüm kişiler ile ABC1’de ise ikinci olduğunu görüyoruz. Reytinglerdeki düşüş de Hakim dizisinin TRT1 projesini de etkilediğini gösteriyor.

Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde de yine tüm izleyici gruplarında düşüşler yaşandı. Tüm kişiler kategorisinde üçüncülük elde eden Yasak Elma, AB ve ABC1’de ise dördüncülüklerle günü tamamladı.

Hakim dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi? Hakim tüm rakiplerine çelme taktı! 9

Hakim dizisinin önümüzdeki haftalarda yaşayacağı yükselişler, ikincilik konusunda Yasak Elma ile ciddi bir rekabete girişebileceğini gösteriyor.Aalparslan dizisini geçmek çok kolay olmasa bile Hakim dizisi pazartesi akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi olabilir. Tabii ki Yasak Elma’nın da hikayede etkili çıkışlar yaparak, beşinci sezona kadar çok iyi reytinglerle geldiğini unutmamak lazım.

Sonuç olarak, Hakim dizisi ile atv çok iyi bir iş yaptı. Bu yapım ile diğer pazartesi dizileri olumsuz etkilense de ciddi bir rekabet ortamı oluştu.