Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya bu şarkıya taktı! Demet Özdemir’in, Galata Kulesi pozu müthiş! Esra Bilgiç’in set sürprizi!

Hazal Kaya bu şarkıya taktı! Demet Özdemir’in, Galata Kulesi pozu müthiş! Esra Bilgiç’in set sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle, filmleriyle izleyicinin sevdiği, başarılı oyunculuklarıyla övgüler aldığı, güzellikleriyle konuştuğu üç ünlü kadın oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde. Hazal Kaya, Demet Özdemir ve Esra Bilgiç’in son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada son günlerin popüler genç oyuncularından Demet Özdemir var.

Özdemir, bilindiği gibi Erkenci Kuş dizisiyle birlikte kariyerinde bir sıçrama yaşamıştı. Sonrasında dram dizisinde oynamak isteyen oyuncu, TV8’de ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir ile geri döndü.

Şimdilerde İbrahim Çelikkol ile başrolünü oynadığı dizide, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadın kimliğiyle avukat Zeynep’e hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ile de adından söz ettiriyor.

Aynı zamanda sosyal medyayı da çok etkin kullanan oyuncunun hızına yetişmek de zor! Setten pek çok paylaşım yapan oyuncu, geçtiğimiz gün de Galata Kulesi’nin arkasına alarak bir binanın terasında çekilen pozunu paylaştı.

“Çekenin ellerine sağlık” dedirtecek bir kare çıktı ortaya! İşte muhteşem Galata Kulesi fonunda Demet Özdemir pozu…

Hazal Kaya bu şarkıya taktı! Demet Özdemir'in, Galata Kulesi pozu müthiş! Esra Bilgiç'in set sürprizi! 9

İlk olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadıktan sonra tanınan Esra Bilgiç ise daha sonra Bir Umut Yeter dizisinde rol almıştı. Bir kaç bölüm süren dizi final yapmış ve Bilgiç, bir dönem ekrandan uzak kalmıştı.

Geçtiğimiz sezon ise Adana’da çekilmeye başlanan Ramo dizisiyle tekrar döndü oyuncu. Başarılı performansının yanı sıra hayranlarının güzelliğine de vurgu yaptığı bir isim Esra Bilgiç. Oyuncu, Murat Yıldırım ile başrolünü paylaştığı dizide Sibel olarak da çok seviliyor.

Esra Bilgiç, instagram’ı kimi ünlüler kadar etkin ve sık bir şekilde kullanmasa da yaptığı her paylaşım dikkatleri çekiyor. Bu kez hayranlarına bir güzel sürpriz yaptı ve dizinin setindeki karavanında çektiği aşağıdaki fotoğrafıyla takipçilerini selamladı…

Hazal Kaya bu şarkıya taktı! Demet Özdemir'in, Galata Kulesi pozu müthiş! Esra Bilgiç'in set sürprizi! 10

Bizim Hikaye dizisinden sonra oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren Hazal Kaya da uzun süre setlere ara vermişti. Yaz aylarında ‘Benden Ne Olur?’ isimli bir filmde rol aldı.

Şimdilerde ise Netflix için hazırlanan Pera isimli bir dönem dizisinde oynamaya hazırlanıyor. Hazal Kaya da instagram’a uzun süre mesafeli durdu ama şimdilerde hayranlarını çok mutlu eden paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor.

Özellikle bazı filtreleri kullanmayı çok seven oyuncu, bu kez de kelebekli bir filtre ile hayranlarına bir mesaj yollamış. Kaya, şu sıralar pek çok kişinin dilinden düşmeyen Melike Şahin’in Nasır şarkısına atıfta bulunuyor ve “Bitmeden başa almaya çalışıyorum bu şarkıyı, sonra pişman oluyorum” notunu düşmüş.

Hazal Kaya bu şarkıya taktı! Demet Özdemir'in, Galata Kulesi pozu müthiş! Esra Bilgiç'in set sürprizi! 11