Ana sayfa Dizi Haberleri İçiniz kıyılacak! Masumlar Apartmanı’nda Gülben’in hali, izleyiciyi de perişan edecek!

İçiniz kıyılacak! Masumlar Apartmanı’nda Gülben’in hali, izleyiciyi de perişan edecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon başında yayınlanmaya başladığından beri en çok konuşulan ve izlenen dizilerden birisi olmayı başardı Masumlar Apartmanı. Salı akşamları yayınlanan dizinin bu akşam 24. bölümü ekrana gelecek. Yaşadıkları travmalar nedeniyle ekran başındakileri de hüzne boğan anlar yaşatıyor dizinin karakterleri. Kimi zaman da kasvetli havayı dağıtan güldüren sahneler ekrana geliyor.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı dizinin hikayesi kadar, oyuncuları, oyunculukları da gündemde. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından alıntılanan Masumlar Apartmanı, her bölümüyle konuşuluyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde de izleyenleri hüzünlendiren sahneler ekrana gelecek.

Safiye’nin annesi tarafından uğradığı baskı sonucu yaşadığı travmalar ortaya çıktı ama Gülben, Neriman ve Han’ın tam olarak ne yaşadıkları henüz bilinmiyor. Zaman zaman dizide geri dönüşlerle onların da hikayesi anlatılıyor ama izleyiciler artık bu karakterlerin hikayelerinin de derinleştirilmesini istediklerini belirtiyorlar sosyal medyadaki yorumlarında.

İçiniz kıyılacak! Masumlar Apartmanı'nda Gülben'in hali, izleyiciyi de perişan edecek! 8

Bu akşam dizinin en çok dikkat çeken bir diğer karakteri Gülben’in iç dünyasına yine bir yolculuk yapacağız. Yeni bölüm tanıtımında gelinlikle evin içinde dans eden Gülben’in, babası ile yaptığı acıklı konuşma ve sonrasında kapıya gelen Esat’tan saklanmaya çalıştığı anlar yer alıyor.

Gülben’in halleri, yeni bölümde izleyenleri hüzünlendirirken, Han ve Neriman’ın iç dünyasında yaşadıklarından kesitleri de yine 24. bölümde göreceğiz.

Yani bu akşam izleyiciyi hüzünlü bir bölüm bekliyor!

İçiniz kıyılacak! Masumlar Apartmanı'nda Gülben'in hali, izleyiciyi de perişan edecek! 9

İşte yeni bölümden ayrıntılar:

Han’ın çöp dairenin kapısını açışını korkuyla izleyen Safiye ve Gülben’i, büyük bir sürpriz beklemektedir. Gördükleri karşısında ikisinin de dünyasını yıkılır.

Safiye büyük bir krize girer. Han’ın sakinleştirme çabaları ise sonuçsuz kalır. İnci kafasında Han’a dair büyük sorularla eve döner, ancak ortalığı birbirine girmiş halde bulur. İsyan bayrağını çeken Neriman en çılgın maceralara hazırdır.

Teras katında gizlice arkadaşlarını ağırlamak ister. Ancak gecenin bir vakti terasa çıkan dörtlüyü büyük bir tehlike beklemektedir. İnci’nin tavırlarından şüphelenen Han ise gözünü karartır ve hayatını kökten değiştirecek bir adım atar.

“Masumlar Apartmanı” yeni bölümüyle 2 Mart Salı (yarın) akşam saat 20.00’de TRT’1 de yayınlanacak. İşte 24. bölümden ilk fragman: