Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, bu sesi nasıl sakladın bizden? Zeynep Bastık ile Araf şarkısına saatler içinde rekor izleme!

Hazal Kaya, bu sesi nasıl sakladın bizden? Zeynep Bastık ile Araf şarkısına saatler içinde rekor izleme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya’nın bir süre önce dijital platform Exxen’de Zeynep Bastık’ın programına konuk olması ve şarkı söylediği fragmanları dikkatleri çekmiş ve kısacık da olsa Kaya’nın sesi tanıtımda duyulmuş, beğeni toplamıştı. Bu kez Zeynep Bastık, birlikte Mor ve Ötesi’nin en sevilen şarkılarından ‘Araf’ı söyledikleri videoyu kendi Youtube kanalında yayınladı.

Hazal Kaya, oyunculuğuyla beğenilen ve her projesinde de kendisini geliştirerek daha da çok takdir toplayan bir isim. Azmi ve çalışkanlığı sayesinde yaptığı işlerde de dikkat çeken bir oyuncu.

Kaya, son olarak Bizim Hikaye dizisinde oyunculuğu ile övgüler alırken, Netflix’te yayınlanacak olan dönem dizisi Pera’ya da sıkı bir şekilde çalışıyor.

Bu süreçte bir de müzik dersleri aldığı yaptığı sosyal medya paylaşımında görülmüştü. Oyuncunun iki ay boyunca eğitim aldığı sonradan Zeynep Bastık’ın programına çıkınca anlaşıldı.

Kaya, programa o kadar iyi hazırlanmıştı ki söylediği şarkı ile gönülleri fethetti! Video, Youtube’a yüklendikten 3,5 saat içinde 97 bin 290 bin sayısına ulaştı.

Hazal Kaya’nın ders aldığı da programı izledikten sonra düşüncelerini sosyal medyadan paylaşmış ve Kaya’nın mütevazi kişiliğiyle sesinin güzelliğini çok da farketmediğini ortaya koymuştu!

Hazal Kaya, bu sesi nasıl sakladın bizden? Zeynep Bastık ile Araf şarkısına saatler içinde rekor izleme! 14

Şarkıyı dinleyenler Hazal Kaya’nın sesine hayran olduklarını söylerken “Bu sesi bizden nasıl sakladın?” diyerek de tatlı bir sitem ettiler oyuncuya.

Bu arada Son Yaz dizisinde oynayan eşi Ali Atay’ın da müzisyen kimliğine vurgu yapan kimi izleyiciler, Hazal Kaya’nın eşi ile birlikte şarkı söylemesi dileklerini de gönderdiler oyuncuya.

İşte Zeynep Bastık ve Hazal Kaya’nın düeti ve gelen yorumlardan bazıları…

Hazal Kaya, bu sesi nasıl sakladın bizden? Zeynep Bastık ile Araf şarkısına saatler içinde rekor izleme! 15

Hazal Kaya, bu sesi nasıl sakladın bizden? Zeynep Bastık ile Araf şarkısına saatler içinde rekor izleme! 16

Hazal Kaya, bu sesi nasıl sakladın bizden? Zeynep Bastık ile Araf şarkısına saatler içinde rekor izleme! 17

Hazal Kaya, bu sesi nasıl sakladın bizden? Zeynep Bastık ile Araf şarkısına saatler içinde rekor izleme! 18

Hazal Kaya, bu sesi nasıl sakladın bizden? Zeynep Bastık ile Araf şarkısına saatler içinde rekor izleme! 19

Hazal Kaya, bu sesi nasıl sakladın bizden? Zeynep Bastık ile Araf şarkısına saatler içinde rekor izleme! 20

Hazal Kaya, bu sesi nasıl sakladın bizden? Zeynep Bastık ile Araf şarkısına saatler içinde rekor izleme! 21