Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüse yakalanan Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci’den son haber!

Koronavirüse yakalanan Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci’den son haber!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova’nın setinde de korona şoku yaşandı! Covid 19 salgını sonrasında bir süre duran dizi setlerinde çalışmalar sezon başından beri hummalı bir şekilde çalışmalar yürütülüyor. Her hafta bir bölüm yetiştirmek üzere zorlu bir çalışma yapılırken, aynı zamanda da setlerde korona nedeniyle önlemler de sıklaştırıldı.

Çekimleri Adana’da süren Bir Zamanlar Çukurova setinde de titizlikle sürdürülen önlemlere karşılık yine de bir korona vakası yaşanmanın önüne geçilemedi!

Dizinin Saniye’si Selin Yeninci, 11 gündür karantinada ve tedavi görüyordu. Oyuncunun durumunun ağırlaşması sonrasında Acıbadem hastanesine kaldırıldığı ve hastalığı ağır geçirdiği söylenmişti.

Herkesin merakla ondan gelecek haberi beklediği Selin Yeninci, sonunda koronayı yenerek taburcu edildi. Selin Yeninci, Adana’da süren tedavisi boyunca, zorlu günler geçirdi.

Sonunda sağlığına kavuşan Selin Yeninci, taburcu olurken de bu zorlu dönemde çok zor şartlar altında çalışan tüm doktorlara, sağlık personeline de teşekkürlerini iletti.

Oyuncunun hastanede 11 gün boyunca tedavi görmesi ve sonrasında iyileşerek taburcu olmasının ardından kısa bir süre içinde yeniden Bir Zamanlar Çukurova setine dönmesi bekleniyor.

Selin Yeninci, bu süreçte zor zamanlar yaşadığını belirterek  “Benim için çok zor ve acı dolu bir süreci sayelerinde atlatmış oldum” sözleriyle doktorlarına da teşekkür etti.