Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu’da merakla beklenen karakteri oynayacak isim belli oldu!

Uyanış Büyük Selçuklu’da merakla beklenen karakteri oynayacak isim belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan yeni sezonun çok konuşulan dizisi Uyanış Büyük Selçuklu, Pazartesi akşamları ekrana gelmekte. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Hatice Şendil, Gürkan Uygun’un rol aldıkları dizi, her bölümü merakla izlenirken, heyecanlı sahnelerle ekrana geliyor.

Dönem dizisi olarak büyük ilgi gören Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, Selçuklu döneminden esinlenilen dizide Sultan Melikşah’a Buğra Gülsoy hayat veriyor.

Dizide merakla beklenen Çaka Bey karakterinin yakında ortaya çıkacağı da oyuncunun öğrenilmesi ile anlaşıldı! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Çaka Bey’i oynayacak ismi açıkladı. Buna göre karakteri Okan Şenozan canlandıracak.

Akli Film imzalı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Okan Şenozan, Çaka Bey karakteri ile konuk oyuncu olarak yer alacak.

Şenozan, günlük dizi Bizim Evin Halleri ile tanınmıştı. Daha sonra Kanal D’de yayınlanan Sahra dizisinde de rol alan Okan Şenozan, yine günlük bir dizi olan Beni Affet’te oynadı.

Uyanış Büyük Selçuklu'da merakla beklenen karakteri oynayacak isim belli oldu! 7

1968 Adana doğumlu olan ve Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiytaro Bölümü’nü bitiren Şenozan, daha sonra Devlet Tiyatroları’nda oyunculuk yapmaya başladı.

Pek çok oyunda rol alan Okan Şenozan, ekranlara da son olarak yine TRT1’de yayınlanan Halka dizisinde Külçe karakteriyle gelmişti.