Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya çılgınca hazırlanıyor, bomba gibi bir diziyle geliyor! Sevda Yola araştırdı ve işte müthiş ayrıntılar!

Hazal Kaya çılgınca hazırlanıyor, bomba gibi bir diziyle geliyor! Sevda Yola araştırdı ve işte müthiş ayrıntılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Video Haber – Hazal Kaya süper bir dizi ile geliyor! Hatta şu sıralarda çılgınca bu yapıma hazırlanıyor… Bu çılgınca hazırlanma ifadesini de kendisi kullandı. Oyuncunun, başrolde buluştuğu Selahattin Paşalı ile müthiş uyum yakalayacakları da birçok hayran tarafından dile getiriliyor… Dönem dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı için hazırlıklar devam ediyor… Hazal Kaya da yeni dizisinden çok etkilendi. Eğlenceli bir zaman yolculuğuna çıkmaya hazırlanan Hazal Kaya, hayranlarının yeni yapımda neler bulacağını da bizzat kendisi açıkladı. Katıldığı bir programda konuşan ve dizisi hakkında önemli detaylar veren ünlü oyuncu, merak edilen birçok konuya açıklık getirdi. Arkadaşımız Sevda Yola da Hazal Kaya’nın bu açıklamalarından yola çıkarak sizlere önemli bilgiler sunan bir video hazırladı. İşte Hazal Kaya’nın yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı ile ilgili tüm detaylar… Aşağıdaki videodan diziyle ilgili önemli detayları öğrenebilirsiniz.

https://televizyongazetesi.com internet sitemizin video haberlerini youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz. Özel içeriklerimiz sizleri bekliyor… İzlemek için lütfen abone olmayı unutmayınız… Tıkla ve kanala abone ol, özel videoları kaçırma…