Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinin başrol oyuncusu Selahattin Paşalı her rolüyle parladıkça parlıyor!

Ömer dizisinin başrol oyuncusu Selahattin Paşalı her rolüyle parladıkça parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem dizi hem de sinema sektöründe parlayan isimlerin başında Selahattin Paşalı geliyor. Özellikle de Aşk 101 isimli Netflix dizisinde çok başarılı bir çıkış yapan oyuncu, yine aynı platformda yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisiyle de hem ülkemizde hem de yurt dışında büyük ilgi gördü.

Selahattin Paşalı’nın 2017 yılında Kalp Atışı dizisindeki Alp karakterinden bu yana kendisini ne kadar çok geliştirdiğini son dönemde ekrana yansıyan Ömer dizisinde ve Netflix’te paylaşılan Kurak Günler filminde görebilirsiniz.

Star TV’nin bu sezona damgasını vuran projelerinden birisi de Ömer dizisi oldu. Özellikle de Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı ikilisinin güçlü uyumu ve yüksek enerjilerinin izleyicilere de geçtiğini belirtmek lazım. Ömer karakterinin hikayedeki savrulmaları ve toplumsal bazı gerçekleri ortaya koyan olaylar, reytinglere de yansıdı.

Ömer dizisi sezon başından bu yana ortalamanın üzerinde reytingler alabilen ve bunu istikrarlı bir şekilde sürdürebilen yapımlardan birisi oldu. Elbette ki başrolü sırtlayan ve Ömer karakteri ile hikayenin en dikkat çeken ismi olan Selahattin Paşalı’nın ortaya koyduğu performans takdir edilecek türden. Zira oyuncu karakterin hissini o kadar güzel yansıtıyor ki, izleyenler onun rolüyle ne kadar çok bütünleştiğinin farkına varıyor.

Ömer dizisinin başrol oyuncusu Selahattin Paşalı her rolüyle parladıkça parlıyor! 7

Selahattin Paşalı’nın Kurak Günler filmindeki Savcı Emre karakterinde de ne kadar etkili bir oyunculuk sergilediğini, duyguların ve sert olayların yaşandığı hikayeyi ne kadar güzel taşıdığını da izleyenler bilecektir.

Sonuç olarak, görülüyor ki Selahattin Paşalı müthiş bir azimle ve durmaksızın çalışmaya devam ediyor. Ömer dizisi yakında sezon finali yapacak ama oyuncu için durmak yok.

Temmuz ayının başlarında Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ikinci sezonu için sete çıkacak olan Selahattin Paşalı, Ekim ayına kadar çalışmak durumunda. Tabii ki sonbaharda bir de Ömer dizisinin ikinci sezonunun da çekimlerinin başlayacağı düşünülür ise oyuncu durmaksızın çalışmaya devam edecek gibi gözüküyor.