Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, eşi Ali Atay’ın doğum gününde, sana çok aşığım mesajıyla mest etti!..

Hazal Kaya, eşi Ali Atay’ın doğum gününde, sana çok aşığım mesajıyla mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Hazal Kaya, 2019 yılında evlendiği meslektaşı Ali Atay’ın doğum gününü sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı.

20 Nisan 1976 Rize doğumlu oyuncu Ali Atay en son Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisinde canlandırdığı ‘Savcı Selim Kara’ karakteriyle hafızalarda yer etti.

Oyunculuk kariyerinin yanında müzisyenlik, senaristlik ve yönetmenlik becerileriyle de çok yönlü bir sanatçı olan Ali Atay 47 yaşına bastı.

Hazal Kaya sosyal medyada, eşinin hem doğum gününü kutladı hem de Ali Atay’a olan aşkını dile getirdi. Hazal Kaya oğulları Fikret Ali’ye hamile olduğu dönemden fotoğrafını paylaşarak, ‘Sana çok aşığım’ yazdı.

Hazal Kaya, eşi Ali Atay'ın doğum gününde, sana çok aşığım mesajıyla mest etti!.. 9

Hazal Kaya’nın paylaşımları hayranlarını mest etti. Eşinin doğum günü dolayısıyla instagram hesabından pek çok fotoğraf yayınlayan Hazal Kaya, eşine olan aşkını her fırsatta dile getiriyor.

Her projelerinde birbirlerine verdikleri destekle de dikkat çeken oyuncu çift 2019 yılında oğullarının dünyaya gelmesiyle ilk defa anne ve baba oldu.

Hazal Kaya, eşi Ali Atay'ın doğum gününde, sana çok aşığım mesajıyla mest etti!.. 10

Hazal Kaya, Ali Atay’ın oğlu Fikret Ali ile birlikte fotoğrafını da paylaştı. Oyuncu paylaşımına, ‘Hep birlikte nice senelerimiz olsun sevgilim’ notunu düştü.

Hazal Kaya, eşi Ali Atay'ın doğum gününde, sana çok aşığım mesajıyla mest etti!.. 11