Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya karnı burnunda paylaştı! Özge Özpirinçci’ye hayranı sürpriziyle ‘wow’ dedirtti!

Hazal Kaya karnı burnunda paylaştı! Özge Özpirinçci’ye hayranı sürpriziyle ‘wow’ dedirtti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin instagram paylaşımları, hayranlarından büyük ilgi görüyor. Yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri çeken iki ünlü ismin son paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Hazal Kaya var. Oyuncu, Son Yaz dizisinde oynayan Ali Atay ile evli. Çiftin bir de Fikret Ali isimli çocukları var.

Fiko şeklinde hitap ettikleri oğulları, Kasım ayında bir yaşına girdi. Hazal Kaya ve Ali Atay, uzun süredir birlikteydi ve 2019 yılında evlenmişlerdi. Kaya, ekrana en son Bizim Hikaye dizisiyle gelmişti.

Yaz aylarında ‘Benden Ne Olur?’ isimli Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından uyarlanan bir filmde Onur Tuna ile başrolde oynadı. Kaya, şimdilerde ise Netflix için çekilecek olan Pera dizisiyle anılıyor.

Başarılı oyuncu, hamilelik dönemlerinde çok fazla ortada görünmedi. Oyuncu, o dönemler sosyal medyaya karşı da ilgisizdi. Oğlunun doğumundan sonra biraz daha etkin bir şekilde kullanmaya başladı sosyal medyayı.

Şimdilerde ise instagram’ı sıklıkla kullanıyor oyuncu. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Hazal Kaya, Fiko’ya hamileyken çekilen bir fotoğrafını paylaştı son olarak instagram sayfasından….

Covid 19 salgını öncesinde arkadaşlarıyla keyifli bir anlarında çekilen fotoğrafa “Öf en son rahat rahat kavuştuğumuzda ben doğurmak üzereymişim” notunu düştü.

Hazal Kaya karnı burnunda paylaştı! Özge Özpirinçci'ye hayranı sürpriziyle 'wow' dedirtti! 8

Özge Özpirinçci de Kadın dizisinin ardından bir süredir ekranda yok. Oyuncu, şimdilerde yeni dizisinin çekimlerinde ama bu kez Netflix’in dizisinde rol alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Bir Denizaltı Hikayesi isimli fantastik bir yapımda oynayacak.

Özge Özpirinçci de yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Oyuncu, bir takipçisinin kendisini çizdiği fotoğrafı yayınlayarak beğenisini de ‘wow!’ sözüyle ortaya koydu.

İşte Özpirinçci’nin çok beğendiği o paylaşım…

Hazal Kaya karnı burnunda paylaştı! Özge Özpirinçci'ye hayranı sürpriziyle 'wow' dedirtti! 9