Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci korona ile savaşıyor! Durumu ile ilgili son bilgi geldi!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci korona ile savaşıyor! Durumu ile ilgili son bilgi geldi!

tarafından zk zk

atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci’nin koronaya yakalandığı öğrenilmişti bir süre önce. Oyuncunun tedavisinin önce evinde sürdüğü ancak sonrasında durumunun ağırlaşması ile birlikte yoğun bakıma kaldırıldığı haberleri yer almıştı medyada.

Bu haberler sonrasında oyuncunun hayranları, sevenleri durumunu merak etmeye başladı. Son dönemde pek çok dizi setinde yaşanan korona ile ilgili bu tür gelişmelerden sonra Selin Yeninci ile ilgili haberler de dikkat çekti.

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece de şu sıralarda bu isimler arasında yer alıyor. Ece de evinde tedavisine devam ediyor ve durumu iyiye gidiyor.

Selin Yeninci’den gelecek haberi merakla bekleyen hayranlarına güzel bir gelişme yaşandığı bilgisi verilmekte. Sabah gazetesinin haberine göre oyuncu özel bir hastanede tedavi görmekte.

Yeninci’nin son durumu ile ilgili sevindirici haberler geldi. Oyuncunun durumu iyiye gidiyor. Habere göre Yeninci’nin tedavisi sürüyor ve hızla iyileşmekte.

Covid 19 nedeniyle ilaç tedavisi gören oyuncunun aynı zamanda gıda takviyeleri ile de beslenmeye çalışıldığı belirtilmekte.

Biz de televizyongazetesi.com olarak başarılı oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz…