Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, tası tarağı topladı, eşi Ali Atay’ın yeni dizisi için İstanbul’dan gitti!

Hazal Kaya, tası tarağı topladı, eşi Ali Atay’ın yeni dizisi için İstanbul’dan gitti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun bir beraberliğin ardından 2019 yılının Şubat ayında evlenen Ali Atay ve Hazal Kaya çiftinin, geçtiğimiz Kasım ayında da oğulları Fikret Ali dünyaya gelmişti. Mutlu birliktelikleriyle dikkatleri çeken çift, şimdilerde İstanbul’dan uzaktalar. Çünkü Ali Atay yeni bir diziye başladı ve eşi Hazal Kaya da oğullarını alıp İstanbul’dan bir süreliğine ayrıldı.

atv’nin yeni dizisi Son Yaz’da rol alıyor Ali Atay. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin çekimleri İstanbul’un ardından İzmir Urla’da devam edecek. Yönetmenliğini Burak Arlıer’in yaptığı dizinin çekimleri nedeniyle eşinden ayrı kalmak istemeyen Hazal Kaya, oğlunu da alıp Çeşme’ye gitti.

Hazal Kaya, instagram hesabından arabada Çeşme’ye giderken çektiği bir fotoğrafını paylaşarak “Eş durumundan burdayız bir süre. Denizli, plajlı, havalı fotoğraflar gelecek bi yerleşelim de” notunu düştü.

Konum olarak Çeşme’yi ekleyen Hazal Kaya’nın, henüz yeni 1 yaşına basan oğulları Fikret Ali ile eşinin işi nedeniyle bir süre İzmir’de olacağı da bu paylaşımla öğrenilmiş oldu.

Hazal Kaya’nın da bir başka dizi ile ismi anılıyordu. Cast çalışmaları süren ve Netflix için çekilecek olan Pera Palas dizisinde oynayacağı haberleri medyada yer almıştı. Bu gelişme ile birlikte Hazal Kaya’nın projesine yakın bir zamanda başlamayacağı da anlaşılıyor.

Ali Atay’ın rol aldığı atv’nin Son Yaz dizisinde ise  Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Ahu Türkpençe, Emre Karayel rol alıyor.

Ali Atay, Son Yaz’da Selim isimli bir savcıyı canlandırmakta.

blank