Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e İtalyan fanlarından sürpriz hediye

Demet Özdemir’e İtalyan fanlarından sürpriz hediye

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelen Demet Özdemir, İtalya’da ise Erkenci Kuş dizisiyle gündemde. Oyuncu, kısa bir süre önce İtalyan hayranları ile buluştuğu ve çeşitli röportajlar yaptığı İtalya seyahati ile konuşulmuştu. Can Yaman ile birlikte rol aldığı Erkenci Kuş dizisinden sonra Özdemir’in İtalya’da gittikçe büyüyen bir hayran kitlesi var.

Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş’ta Sanem karakteri ile gönülleri Türkiye’de çelen oyuncu, şimdilerde ise İtalya’da aynı etkiyi yaratıyor. Her ne kadar ülkemizde Doğduğun Ev Kaderindir ile gündemde olsa da İtalyan televizyonlarında yayınlanan Erkenci Kuş, şu aralar çok konuşulan bir dizi.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarına pek çok İtalyan hayranının da beğeni ve yorum yaptığı oyuncuya bir de güzel sürpriz geldi kısa bir süre önce. Demet Özdemir, gelen hediyeyi instagram story hesabından paylaştı.

Oyuncuya bir kutu içinde kırmızı güller, oyuncak ayılar ve makaron gönderen hayranları, bir de Türkçe not iliştirmişlerdi.

Demet Özdemir'e İtalyan fanlarından sürpriz hediye 8

Demet Özdemir, “Çok ama çok teşekkür ederim” notuyla paylaştı gelen hediyeyi. Notta ise “Umarız ki bir gün karşılaşırız. İtalyan fanlarından sana kucak dolusu sevgiler. Seninle gurur duyuyoruz her zaman” yazıyordu.

Özdemir’in İtalyan fanları, bir de küçük ricada bulunmuştu oyuncudan. “Eğer bu küçük hediyemizin sana ulaştığını bir şekilde bize belirtirsen çok seviniriz” yazıyordu gelen notta.

Demet Özdemir de İtalyan fanlarını kırmadı ve notla birlikte gelen hediyeyi de story’de paylaştı…

Demet Özdemir'e İtalyan fanlarından sürpriz hediye 9