Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya ve Selin Şekerci’nin dostlukları sektörde parmakla gösteriliyor!..

Hazal Kaya ve Selin Şekerci’nin dostlukları sektörde parmakla gösteriliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kaçak Gelinler, Melekler Korusun ve Yeşilçam gibi yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Selin Şekerci yakın dostu Hazal Kaya’nın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı.

En son, Benden Ne Olur? adlı sinema filminde beraber rol alan ve aynı zamanda iki yakın dost olan Hazal Kaya ve Selin Şekerci işlerinden fırsat bulduklarında sık sık birlikte vakit geçiriyorlar.

Sektörde sıkı dostluklarıyla bilinen ikiliden Hazal Kaya, 1 Ekim’de 32 yaşına bastı. Selin Şekerci, yakın dostunun doğum gününü duygusal sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

Hazal Kaya ve Selin Şekerci'nin dostlukları sektörde parmakla gösteriliyor!.. 8

Instagram hesabında, Hazal Kaya ve 2 yaşındaki oğlu Fikret Ali ile çekilen bir fotoğraf karesini yayınlayan Selin Şekerci fotoğrafın altına; “İyi ki doğdun iyi ki beni en mutlu teyze yaptın tüm annelik hormonlarımı canlandırdın! Seni çok seviyorum. Olmasaydın olmazdık koca yürekli…… ” yazdı.

Paylaşıma duygulanan Hazal Kaya da, “Aaaaaiiiy kurban olduğum, ağlattın beni yorumunu yaptı. Şimdilerde ikinci çocuğuna hamile olan oyuncu Hazal Kaya kendi instagram sayfasında ise aşağıdaki fotoğrafı paylaşarak şunları yazdı;

Hazal Kaya ve Selin Şekerci'nin dostlukları sektörde parmakla gösteriliyor!.. 9

“Bir saatte organize edilen aşırı pembe masalı doğum günü yemeği (ben çok sever oldum bu aşırı renkleri,konuşcaz),en sevdiğim gruplardan birinin doğum günüme denk gelen konseri (hayatımın en acayip anlarına eşlikçidir şarkıları),kızımın minik tekmeleri (kings of convenience seveceğini biliyodum,bizde genetik zaten) 32 ne güzel geldin be!! Beklentim haliyle çok yüksek ama yüzümü kara çıkartmicak gibisin, şimdiden teşekkür ederim.”