Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisi ile ödüle doymayan Salih Bademci, şimdi de Terzi dizisiyle iz bırakacak!

Kulüp dizisi ile ödüle doymayan Salih Bademci, şimdi de Terzi dizisiyle iz bırakacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Müthiş yetenek Salih Bademci ödül üstüne ödül alarak dizi dünyasında iz bırakıyor! Ünlü oyuncu Salih Bademci, özellikle 2021 yılında birbirinden çok farklı karakterleri canlandırdığı projelerle ekranda yer alınca hayranları da onun her rolündeki muhteşem başarısını sosyal medyada gündem yaparak taçlandırdı.

Salih Bademci, bu büyük başarıların ardından ödül üstüne ödül almaya da devam ediyor. Magazin Gazetecileri Derneği’nin 26.’sı düzenlenen Altın Objektif Ödülleri’nde Salih Bademci tam 4 kez ödüle layık bulundu. Hem başrolünde yer aldığı Kulüp dizisinin ödül alması, hem kendisinin bu dizideki rolüyle ‘dijital platform en iyi dizi’ ödülünü alması büyük bir başarıydı.

Usta oyuncu bunun yanı sıra yer aldığı tiyatro oyunu ile de iki ödül kazandı. ‘En iyi tiyatro oyunu’ ödülünün yanı sıra tiyatro sahnesinde ‘en iyi erkek oyuncu’ olarak yine mesleğinin zirvesinde yer alan Bademci, geceye 4 ödül ile damgasını vurdu. Salih Bademci, bu durumun kendisi için de sürpriz olduğunu belirterek, mütevaziliği bırakmadı.

Kulüp dizisi ile ödüle doymayan Salih Bademci, şimdi de Terzi dizisiyle iz bırakacak! 8

Ünlü oyuncu, “Çok heyecanlı bir gece, benim için sürpriz oldu” diye konuştu. Oyuncu, son yıllarda aldığı ödülleri sayamadıklarını söyleyen muhabirlerin yorumu üzerine de mütevaziliği elinden bırakmayan şu sözleri söyledi:

“Son senenin şeyi oldu, şanslıydım, çok güzel projeler denk geldi. Çok iyi ekiplerle çalıştım. Çok iyi yönetmenler, çok iyi oyuncular, çok iyi yapımlar. Belki tesadüf olmadı diyebilirim. Benden de gitti biraz. İyi bir yapımın içinde değilseniz, kendinizi gösteremezsiniz. Tabii ki bence işin büyük bir yüzdesi, o ekibin ve işin iyiliği ile alakalıdır.”

1984 yılında İzmir’de dünyaya gelen Salih Bademci, 2021 yılında sadece Kulüp dizisi ile izleyicileri etkilemedi, aynı zamanda Yalancı isimli 10 bölüm süren dizideki Mehmet karakteriyle de çok başarılıydı.

Ayrıca İlk ve Son isimli dijital dizide Barış karakterinde de çok farklı bir karakteri canlandıran oyuncu, yeteneğinin zirvesine çıktı. Oyuncu bu projelerin yanı sıra çekimleri tamamlanan Terzi isimli Netflix’te heyecanla beklenen bir başka dizinin daha başrolünde yer alıyor.

Kulüp dizisi ile ödüle doymayan Salih Bademci, şimdi de Terzi dizisiyle iz bırakacak! 9

Salih Bademci, böyle büyük bir patlama yapmayı kendisinin de beklemediğini anlattı. Oyuncu, “Beklemiyordum, her zaman hayalini kurarsınız böyle şeylerin ama beklemiyordum. Çok güzel oldu, ben çok mutluyum. Heyecanlıyım” açıklamasını yaptı.

Kulüp dizisinin yeni sezonunu çektiklerini hatırlatan Salih Bademci, ayrıca yine Netflix’te yayınlanacak olan Terzi isimli dizinin de başrolünde yer alıyor. Çağatay Ulusoy’un da başrolde yer alması ile çok dikkat çeken Terzi dizisinin de çok güzel bir iş olduğunu anlatan Salih Bademci, heyecan içinde yayınlanmasını beklediğini ifade etti.