Ana sayfa Dizi Haberleri Destan’ın tahtı tehlikede! Üç Kız Kardeş ve Baba salı akşamlarının reytinglerini nasıl etkileyecek?

Destan’ın tahtı tehlikede! Üç Kız Kardeş ve Baba salı akşamlarının reytinglerini nasıl etkileyecek?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının reytingleri kızışıyor. ATV dizisi Destan’ın birinciliği elden bırakmadığı salı akşamına iki yeni rakip geliyor. Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş ve Show TV’de yayınlanacak Baba, arka arkaya ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Bu sezon salı akşamlarının hakimi çok netti. ATV’de ekrana gelen Destan dizisi, ilk bölümünden bu yana zirvedeki yerini bırakmıyor. Başrolünde Ebru Şahin’in yer aldığı dizi çok ciddi bir izleyici kitlesi edindi.

Destan'ın tahtı tehlikede! Üç Kız Kardeş ve Baba salı akşamlarının reytinglerini nasıl etkileyecek? 8

Destan’ın zirveyi bırakmamasının en önemli iki sebebi aynı akşam TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı ve Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, son haftalarda reytinglerden yana çok sıkıntılı diziler. Özellikle de Masumlar Apartmanı… İkinci sezonunda reytinglerde çok ciddi bir düşüş gösteren Masumlar Apartmanı’nın reytingleri geçen sezonun neredeyse yarısı. Evlilik Hakkında Her Şey de son haftalarda reytinglerde düşüş yaşıyor.

Ancak salı akşamlarının dengesini değiştirecek iki yeni dizi geliyor. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın bir araya geldiği Show TV dizisi Baba, hem güçlü oyuncu kadrosu hem de etkileyici hikayesiyle çok iddialı bir şekilde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Destan'ın tahtı tehlikede! Üç Kız Kardeş ve Baba salı akşamlarının reytinglerini nasıl etkileyecek? 9

Egeli bir ailenin acı dolu hikayesini anlatacak olan dizide Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş baba oğulu canlandırıyor. Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin ilk bölümü 15 şubat Salı akşamı ekrana gelecek.

Baba’dan tam bir hafta sonra ise Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş izleyiciyle buluşacak. Başrollerinde İclal Aydın ve Reha Özcan’ın yer alacağı Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölümü 22 Şubat Salı akşamı Kanal D ekranında olacak. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor.