Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın ağır sözlerine Elçin Sangu onayı!

Hazal Kaya’nın ağır sözlerine Elçin Sangu onayı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Sevgilisi Yunus Özdiken’in açtığı mağazanın tanıtımına katılan ve kameralara konuşan ünlü oyuncu Elçin Sangu, Hazal Kaya’nın sözlerini doğrulayan ifadeleriyle dikkat çekti.

Hazal Kaya’nın söylediği kilolu kadınlara başrol teklifi yapılmadığı eleştirisine Elçin Sangu da katıldı. Toplum dayatmasından bahseden oyuncu, bu konuda çok dertli olduğunu sözleriyle gösterdi.

İyi Günde Kötü Günde dizisini 6 bölümde yayından kaldırılmasını da hazmedemeyen oyuncu, Hazal Kaya’nın sözleri sorulunca şu değerlendirmeyi yaptı: “Yeterince beğenilmeyen birisi ise hemen güzelliğinden, yakışıklılığından veya çirkinliğinden dem vuruluyor. Bir oyuncuya çirkin diyorlar, psikolojisi bozuluyor. Yapımcı baskısıyla yüzüne bir şey yaptırıyor. Bu sefer de estetikten geçilmiyor diyorlar. Yani gerek yok. Herkes güzel olmak zorunda değil.”

“Biz pahalı ameleleriz” diye bir röportajında açıklama yapınca kendi meslek camiasından büyük tepki gören Elçin Sangu, aynı fikri savunmaya devam ediyor. Oyuncu, “Evet ücretimizi alıp amelelik yapıyoruz. Bunda bir şey yok” dedi.