Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elçin Sangu o kötü algıdan kurtulmak için ne çekti!

Elçin Sangu o kötü algıdan kurtulmak için ne çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Elçin Sangu, son olarak yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin 6 bölümde final yapmasının üzüntüsü ve kızgınlığını yaşıyor. Oyuncu, aynı zamanda mesleki anlamda yaşadığı bir algıdan kurtulma çabasına da dikkat çekti.

Oyunculuğa başladığı dönemde hep kendisine kötü roller geldiğini belirten oyuncu, “Başta hep kötü karakter geliyordu. Kızıldan masum çıkmaz diye bir algı vardı. Bunu kırmak için uğraşıyoruz. Neye ön yargı var ise biz onu kırmak için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yer aldığı projelerin birbirinden farklı olmasını hedeflediğini de belirten Elçin Sangu, “Elimizden geldiğince de farklı olsun istiyoruz. kimse masum değil o kadar, herkesin içinde vardır iyi taraf da kötü tarafta. Çıkartmamak lazım. O noktaya getirmemek lazım kimseyi” diye konuştu.

Bundan sonra gelecek teklifler konusunda tedirginlik yaşamayacağını da ifade eden oyuncu, kendisine yönelik algı noktasında ise biraz sitemliydi. “Daha müdahalenin olmadığı alanları ben hep söylüyorum. Yine şansımı denedim, belki bir kırılma olmuştur diye ama. Anlaşılan çok da kendimizi kırmak derdinde değiliz. Anladığım kadarıyla. Olanlara yönelmek lazım” dedi.

İspanya’dan kendisi ile ilgili birçok sosyal medya mesajı geldiği hatırlatılınca Elçin Sangu, bu durumun çok güzel bir şey olduğunu anlattı. Oyuncu, “Dünyanın her yerinden insanlar sizi takip ediyor, biliyor, izliyor, iyi dileklerde bulunuyor. Mutluyum bu kadar gördüğüm sevgi karşısında” diye konuştu.