Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın yeni dizisi İmkansız son anda kanal değiştirdi!

Hazal Kaya’nın yeni dizisi İmkansız son anda kanal değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın yeni sezonda yer alacağı İmkansız isimli dizisi Fox TV’de izleyicilerle buluşacak. Yeni dizisinde başrolde yer alacağı Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay ile birlikte Fox TV yeni yayın dönemi çekimlerine katılan Hazal Kaya, bambaşka bir rol ile hayranlarının karşısına çıkacak.

En son yer aldığı Bizim Hikaye dizisinde fedakar abla Filiz olarak hayranlarına farklı bir karakter sunan oyuncu, yeni dizisinde ise gizemli bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacak. Gece isimli karakteri canlandıracak olan Hazal Kaya’nın ekrana dönüşü çok farklı olacak.

İmkansız isimli dizinin hazırlıkları devam ederken, en dikkat çeken sıkıntı ise Fox TV ekranında fazla sayıda dizi olması gözüküyor. Şu anda haftanın 7 gününü dolduran Fox TV, elinde kalan 4 dizisi için yayındaki yapımların performansına bakarak ilerleyecek.

Medyapım imzalı olan dizinin yönetmeni ise Arda Sarıgün. Maraşlı dizisinde çok başarılı bir iş çıkartan Arda Sarıgün, yeni dizide yine yeteneklerini sergileyecektir.

Medyapım tarafından hazırlanan diziyi Kanal D’nin çok istediği ancak sonrasında Fox TV ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Fox TV’de ise şu anda bile yayın için yer yok. Kanalın yeni sezonda bazı dizilerine final yaptırım, elde kalan diğer yapımları ekrana getirmesi bekleniyor.