Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisin reytinglerle verdiği anlamlı mesaj!

Kalp Yarası dizisin reytinglerle verdiği anlamlı mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerin pazartesi rekabetinde şimdilik iki yapım bulunuyor. atv ekranında yaz döneminde başlayan Kalp Yarası dizisi, kendi izleyicisini ekran başına getiriyor. İzleyici sadakati yüksek olan dizinin başrollerinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin bulunuyor.

Kalp Yarası dizisinin 12. bölümü ekrana geldi ve tüm kişiler kategorisinde elde edilen birincilik hem hikayenin gücü hem de oyunculuk performanslarındaki başarının yansıması oldu. Başrol oyuncularının güçlü uyumu ve enerjisi de dizinin gelecek adına iyi konumda olacağının mesajını veriyor.

Gökhan Alkan, Antakya’da çok yoğun bir çalışma programı içinde olduklarını ve her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Oyuncunun bu sözleri Kalp Yarası dizisi ekibinin yüksek motivasyonla işine devam ettiğini gösteriyor.

Kalp Yarası dizisin reytinglerle verdiği anlamlı mesaj! 7

Dizinin hayranları hikayenin ilerleme hızından memnun. Duygu yüklü sahnelerde gözyaşı döken sadık bir izleyici kitlesi bulunuyor. Çok başarılı bir kurgu ile hazırlanan Kalp Yarası dizisinin reytingleri de gayet iyi gelmeye devam ediyor. Ancak Ferit karakterinin hikayede zaman zaman tutarsızlık sergilediğine yönelik itirazları da not olarak ekleyelim.

Dizi son bölümüyle tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerine çıkan reytinglerle birincilik elde etti. Sosyal medya yansıması da çok etkileyici olan dizinin AB ve ABC1 gruplarında da iyi reytingler alması ve günü ikinci bitirmesi önemliydi…

atv’nin büyük bir strateji planı sonucunda yaz döneminde başlayan ve Eylül ayına kadar da izleyici sadakatini oluşturan Kalp Yarası, pazartesi rekabetinin en önemli dizilerinden birisi konumunda.