Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrılık sonrası Yasak Elma’nın reytinglerde eski havası kalmadı!

Ayrılık sonrası Yasak Elma’nın reytinglerde eski havası kalmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi beşinci sezonu ile yoluna pazartesi akşamları devam ediyor. Eda Ece ve Şevval Sam ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi önemli isimler de yer alıyor…

Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakterinin gidişinin dizinin hikayesine ne kadar büyük bir zarar verdiğini reytinglerden anlayabilirsiniz. Özellikle son iki sezonda büyük çıkış yakalayan Yasak Elma dizisi, bu durumu beşinci sezona henüz taşıyamadı.

Ayrılık sonrası Yasak Elma'nın reytinglerde eski havası kalmadı! 11

Dizinin 112. bölümü yayınlandı ve tüm kategorilerde dördüncülük geldi. Daha önce birincilikler de alabilen Yasak Elma, sadece Kalp Yarası dizisi ile rakip olmasına rağmen geçen sezonun güçlü reytinglerini henüz alamadı.

Ortalama oranlarda reytingler elde edebilen dizinin hikayesindeki yasak aşk konusunun ortaya çıkması ile birlikte gelecek haftadan itibaren hikayenin hareketlenmesi bekleniyor.

Eda Ece ve Şevval Sam ikilisinin diziyi kurtarma yönünde atacağı adımlar bekleniyor… Çünkü hikayeye yeni katılan karakterlerin izleyiciyi ekrana çekme başarısı sınırlı olacaktır.

Eski havasını henüz bulamayan, reytingleri ile ortalama oranların üzerine çıkmakta zorlanan Yasak Elma dizisinin diğer diziler gelince nasıl konumlanacağı da merakla bekleniyor.

İşte 27 Eylül pazartesi günü yayınlanacak olan 113. bölümden ilk fragman: