Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz, ‘Yargı’ dizisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu; ‘İzleyici kendisini sorgulayacak!’

Pınar Deniz, ‘Yargı’ dizisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu; ‘İzleyici kendisini sorgulayacak!’

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı yapımı ‘Yargı’da Kaan Urgancıoğlu ile baş rolü paylaşan Pınar Deniz, Marie Claire dergisine verdiği röportajda, dizi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Pınar Deniz, bir avukatla savcının bir cinayet vakasıyla yollarının kesişmesini ve bunun onların hayatında dönüşü olmayan bir kırılma noktası yaratmasını konu alan Yargı dizisi için “Daha önce Türkiye’de sık rastlamadığımız türde bir iş. Bu proje, izleyiciye ‘en yakınındakine bile ne kadar güvenebilirsin?’ sorusunu sordurtacak” açıklamasını yaptı.

Dizide başarılı bir avukatı canlandırmaya hazırlanan güzel oyuncu, “Gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukatı canlandırıyorum. Ortada bir cinayet; bu vakayla yolları kesişen bir avukat ve bir savcı var” şeklinde konuştu.

Pınar Deniz, 'Yargı' dizisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu; 'İzleyici kendisini sorgulayacak!' 8

Pınar Deniz, “Hepimiz aslında görünenin ötesindeyiz ve kimin masum, kimin suçlu olduğunu bilemeyiz. Seyirci, bu projede sürekli merak duygusu içinde olacak ve zamanla hikaye boyunca tanıdığını sandığı tüm karakterlerin içindeki sırlarla yüzleşecek” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu dizide canlandırdığı Ceylin’ karakteriyle ilgili, “Güçlü bir kadın figürü. Ceylin’in kendi hikayesini, sınırlarını, adaletini belirleyen ve bunun yanında kimseye eyvallahı olmayan bir kadın oluşu beni çok etkiledi. Onun ruhuna can üflemeyi sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Pınar Deniz, 'Yargı' dizisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu; 'İzleyici kendisini sorgulayacak!' 9

Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden Yargı’nın zengin oyuncu kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yanı sıra Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi usta ve genç isimler yer alıyor.