Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya’ya koronavirüs hem büyük şans hem de büyük korku getirdi!

Hazal Kaya’ya koronavirüs hem büyük şans hem de büyük korku getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, hamileliği döneminde rol almayı çok istediği Benden Ne Olur isimli filmde başrolde yer aldı. Aslında yapılan ilk planlama gerçekleşmiş olsaydı Hazal Kaya, Serap karakterini doğum nedeniyle oynayamayacaktı.

Ancak araya pandenin girmesiyle ertelenen projede başrolde yer alarak büyük mutluluk yaşayan oyuncu, koronavirüs nedeniyle sinema dünyasında tüm planların alt üst olmasının şansını yaşamıştı. 2020 yılının yaz sonunda çekimleri yapılan filmin vizyonu ise yine pandemi nedeniyle ertelenmek durumunda kaldı.

Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın merakla beklenen Benden Ne Olur isimli sinema filmi 14 Şubat’ta vizyona girecek. Hazal Kaya da gala öncesi büyük heyecan yaşıyor. Ancak oyuncunun yakın arkadaşı Selin Şekerci’nin koronavirüse yakalandığının ortaya çıkması bir paniğe neden oldu.

Selin Şekerci ile görüştüğü için temaslı duruma düşen Hazal Kaya’nın bu nedenle bir panik yaşadığı gelen bilgiler arasında.

Hazal Kaya, Netflix için çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizinin setinde de koronavirüse yakalanmış ve bir süre karantinada kalmıştı.

Hazal Kaya, televizyon dizilerine de bu sezon Fox TV ekranıyla dönüş yaptı. Misafir isimli yapımda yer alan oyuncu, Buğra Gülsoy ile başrolü paylaştı ama hikaye yeterince iyi reytingler getiremediği için 5. bölümde final yaptı.