Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi kısa sürede çok önemli bir şeyi kanıtladı!

Mahkum dizisi kısa sürede çok önemli bir şeyi kanıtladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Mahkum dizisi daha 4 bölüm yayınlandı ama izleyicilerin sadakatini kazandı. Dizinin güçlü hikayesi ve sürükleyici atmosferine bir kez takılı kalan bir daha bırakamıyor.

30 Aralık’ta yayınlanan 4. bölümün tüm kategorilerde reyting birincisi olması da Mahkum’a gösterilen büyük ilginin en somut kanıtı olarak ortada duruyor. Mahkum, kısa bir sürede milyonlarca izleyicinin ilgisini çekmeyi başararak, çok iyi bir hikayeye sahip olduğunu kanıtladı.

Aynı zamanda oyuncu kadrosunun da başarılı performansları ile yükselerek devam eden Mahkum, perşembe akşamlarının artık birincilik adayı olduğunu da kanıtladı… Camdaki Kız dizisinin düşüş yaşamasına da neden olan Mahkum’daki bu güçlü çıkışın 2022 yılında da devam etmesi hiç kimseyi şaşırtmayacak.

Çok heyecanlı olacağı fragmanlarından anlaşılan beşinci bölümün ne zaman yayınlanacağı net değil. 20 Ocak Perşembe akşamı olma ihtimali çok yüksek ama fragmanda bir gün belirtilmedi. Dizide heyecan giderek artıyor. İzleyiciler ise verilen aradan hiç de memnun değil. Bu da izleyicilerin ne kadar ilgili ve ne kadar sabırsız olduğunu gösteriyor.

Sosyal medyada yer alan yorumlar Mahkum dizisinin daha geniş kitleler tarafından fark edilmesini sağlıyor ve önümüzdeki bölümlerde daha güçlü reytingler gelirse de şaşırmamak gerekiyor.