Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı… Günlük dizilerin yıldızı O… Adını Sen Koy’un Zehra’sı bakın kendisiyle ilgili neler anlattı?

Hazal Subaşı… Günlük dizilerin yıldızı O… Adını Sen Koy’un Zehra’sı bakın kendisiyle ilgili neler anlattı?

tarafından zk zk

Hazal Subaşı... Günlük dizilerin yıldızı O... Adını Sen Koy'un Zehra'sı bakın kendisiyle ilgili neler anlattı? 7

“Henüz 21 yaşındasınız, Miss Turkey güzeli seçildiniz ve Adını Sen Koy dizisinde başroldesiniz. Başrol sorumluluğu sizi nasıl etkiledi?

Mutluyum, gurur verici duygular içindeyim. İlk projemde başrol olarak yer alıyorum. Yüksek olumlu geri dönüşleri almak, projemizin iyi gidiyor olması başarılı hissettiriyor. Başrol olmak hayatımın geneline de yansıdı. Sonuçta bu ciddi bir iş, ilk kez çalışıyorum ve çok büyük bir sorumluluk. Bir adaptasyon süreci geçirdim ama alışmam uzun sürmedi. Önemli olan ilk önce bu sorumluluğun farkında olmak…

Kariyerinizde yükseliş ve oyunculuktaki hedefiniz nedir?

Aslında oyuncu olmayı hiç düşünmemiştim. Yeni tecrübeler edinmeyi severim. Böyle bir fırsatı değerlendirmek istedim. Tereddütlerim ve korkularım vardı. Çünkü bu konuyla ilgili hiçbir deneyimim yoktu. Ajansım Black Swan Casting aracılığı ile ekran önü eğitimler almaya başladım devamında da sette yönetmenlerimiz yardımıyla pratiğe döküyorum. Oyunculuk çok yaratıcı bir meslek, sonu yok. Hedefim kendimi geliştirmeye devam edip kalıcı olmak.

Adını Sen Koy dizisi sizin için nasıl bir deneyim oldu?

Belki biraz zorlu bir süreç oldu ama özellikle günlük dizi olması bana çok şey kattı, kısa zamanda çok şey öğretti.