Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı hayranlarına müjde! Bir Umut Yeter bitiyor ama yenisi geliyor!

Hazal Subaşı hayranlarına müjde! Bir Umut Yeter bitiyor ama yenisi geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
İlk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon Star TV’ye transfer olan Adını Sen Koy dizisinin Zehra’sı olarak tanıdı izleyici onu.

İlk oyunculuk deneyimiydi ve şimdilerde sevgilisi olan dizinin Ömer’i Erkan Meriç ile de çok sevildiler.

Adını Sen Koy’un yaz arası verdiği dönemde Hazal Subaşı ayrılık kararı aldı. Hafta içi her gün yayınlanan diziyi takip edenler bu duruma çok şaşırırken, Erkan Meriç’in de ayrılmasıyla şoke oldular.

Adını Sen Koy başka isimlerle devam etti ama Zehra ve Ömer hala anılmaya devam ediyor. TV8’de macerasına devam eden diziden sonra Hazal Subaşı da yeni sezonda Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisi ile ekrana gelmeye başladı.

İlk kez Prime Time’da bir dizide oynayan ve adeta izleyici karşısında bir sınav veren Hazal Subaşı, herkesi şaşırttı. Adını Sen Koy’daki o naif, sakin, sevgi dolu kadın gitmiş, hırçın, öfkeli, kindar bir kadın gelmişti.

Hazal Subaşı hayranlarına müjde! Bir Umut Yeter bitiyor ama yenisi geliyor! 7

Subaşı, daha büyük kitleler tarafından tanındı Bir Umut Yeter sayesinde. Ancak dizinin ömrü ne yazık ki fazla sürmedi. Pazartesi günü final bölümüyle ekrana gelecek.

Bu arada hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Subaşı’nın takipçileri de çok üzüldü bu duruma.

Fakat oyuncuyu başka işte görmek için şimdiden sabırsızlananlara da güzel bir haber geldi.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre; Subaşı, şu anda TRT1 için hazırlanan ve baş rolünde Serkan Çayoğlu’nun olacağı Halka isimli diziyle görüşüldüğü gündeme gelmişti.

Dizinin yapımcısı Yusuf Esenkal, kısa bir süre önce kadroyu açıkladı. Serkan Çayoğlu ve Hande Erçel’in başrolünde oynayacağı dizinin kadrosunda Hazal Subaşı’nın da yer aldığı açıklandı.

Subaşı, TRT1’in yeni polisiye dizisiyle çok yakında ekranda olacak.