Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı hayranlarının uzun süren dizi bekleyişi sona eriyor!

Hazal Subaşı hayranlarının uzun süren dizi bekleyişi sona eriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adını Sen Koy isimli günlük dizide canlandırdığı Zehra karakteri ile bir anda popüler bir isim haline gelen Hazal Subaşı, ardından çeşitli projelerde boy gösterdi. En büyük kariyer çıkışını 2019 ile 2021 yılları arasında Nehir karakterini canlandırdığı Çukur dizisi ile elde eden oyuncu, 2022 yılında ise Kasaba Doktoru isimli dizideki Leyla karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Sıcak Kafa isimli Netflix dizisinde de öne çıkan oyuncu, bir süredir yeni bir projede yer almıyordu. Hayranlarının heyecanla beklediği ve yeniden bir çıkış sağlayacağını umut ettikleri dizi ise belli oldu. Kanal D ekranında yayınlanacak olan Dilek Taşı isimli dizinin kadın başrolü olarak Hazal Subaşı ile anlaşma sağlandı.

Dizinin başrol erkek oyuncusu ise Salih Bademci oldu. İki ünlü oyuncunun yeni dizideki uyumları ve enerjileri de şimdiden merak konusu. Hazal Subaşı, uzun süredir yeniden çıkış sağlayabileceği bir proje arıyordu. Şimdi bu proje eline gelmiş gibi gözüküyor.

Dilek Taşı dizisinin hikayesi 1980’li yıllarda geçecek. Dizinin ekibi ilk hazırlıklara başladı ve çekimlerin de yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyor. Can Sinan’ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmeni ise Altan Dönmez oldu.

Pastel Film imzasını taşıyan Dilek Taşı dizisinin 1980’li yıllarda geçen hikayesinin detayları da şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Hazal Subaşı hayranlarının uzun süren dizi bekleyişi sona eriyor! 7

Hazal Subaşı hayranları özellikle de son yılların yükselen yıldızlarından Salih Bademci ile aynı projede yer almasına çok sevindi. Zira Bademci’nin oyunculuk performansı, deneyimi ve etkileyici kişiliği ile aynı sette birçok ismin çalışmak istediği isimlerden birisi haline geldi.

Hazal Subaşı ile Salih Bademci ikilisinin Dilek Taşı dizisindeki uyumu şimdiden birçok izleyici tarafından merakla bekleniyor. Dizinin yakın zamanda çekimlerinin başlaması ve yaz döneminde de izleyicilerle buluşması bekleniyor.