Ana sayfa Dizi Fragmanları Adım Farah dizisinde yeni bir bilinmezlik ortaya çıktı! Kim bu yeni adam?

Adım Farah dizisinde yeni bir bilinmezlik ortaya çıktı! Kim bu yeni adam?

tarafından ker_def

Adım Farah dizisi 14. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. İkinci sezonda da devam edeceği belirtilen dizinin 26. bölümlük yayında kalma süresi olduğu yönünde basında bilgiler yer alıyor. İlk sezon itibari ile dizinin güçlü bir hikaye ve iyi oyunculuk performansları ile anıldığını söylemek lazım. Ancak reytingler ortalama oranlarda gerçekleşiyor ve Fox TV’nin heyecanla beklediği büyük bir reyting patlaması da gerçekleşmedi.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 13. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Dizide Behram karakteri yeni bölümlerde öne çıkacak. Peki kim bu Behram? İzleyiciler merak içinde bekliyor. İşte yeni bölümden önemli detaylar:

Farah, Behnam’ın hayatta olduğunu öğrendikten sonra diken üstünde olacaktır. Tahir’in iyi niyeti, Kerimşah’ın kurtulma ihtimali ile İran’daki bilinmeze çomak sokması uyuyan devi uyandırmıştır. Kimdir bu Behnam, gücü nedir? Bir erkek çocuğu, veliahtı olduğunu öğrenince ne yapacaktır?

Yeni bir hayatın rüyasını kuran Tahir ve Farah’ı ise bundan sonra nasıl bir kader beklemektedir?
Farah’ın Ali Galip eve yerleştirdiği kalem ise meyvesini verecek, Mehmet dinleme sayesinde Ak Kuzu ve Kara Kuzunun fiziksel buluşmasını öğrenecektir.

Kara kuzunun Orhan amir olduğundan habersiz, Mehmet buluşma peşinde koşarken, başına neler gelecektir? Güvenlik sızıntısı öğrenildiğinde Bade ve Farah baş şüpheliler olacaktır.

Aga bu ihaneti öğrendiğinde ne yapacaktır? Farah artık hem derinlerin, hem çocuğunun babasının radarındadır.