Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı için Kasaba Doktoru dizisinin özel bir anlamı var!

Hazal Subaşı için Kasaba Doktoru dizisinin özel bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Kasaba Doktoru isimli dizi, doktor hikayelerini sevenlerin heyecanla takip ettikleri bir proje oldu. Geçen sezonun sonlarına doğru başlayan dizinin, yeniden ekranlara dönüşü de hayranları çok memnun etti.

Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever’in başrollerinde yer aldığı Kasaba Doktoru dizisinin çok etkileyici bir hikayesi var. Çekimleri İstanbul’da yapılan dizide Hakan karakteri ile yer alan Ozan Akbaba, çok etkili bir oyunculuk sergiliyor.

Hazal Subaşı da Çukur dizisiyle büyük sıçrama kaydettikten sonra, Kasaba Doktoru gibi ekran başındaki izleyicilere birçok toplumsal mesaj veren bir yapımda olmaktan çok memnun.

Leyla karakterini canlandıran ve rolündeki başarılı performansıyla da alkış alan Hazal Subaşı, Retouch Mag Dergisi’ndeki açıklamalarıyla Kasaba Doktoru dizisinin kendisi için çok özel bir iş olduğunu ifade etti.

Hazal Subaşı için Kasaba Doktoru dizisinin özel bir anlamı var! 8

Oyunculuğu sürdürebilmenin merak etmeye ve yeniliğe yönelik büyük bir heyecan duymaya bağlı olduğunu düşünen Hazal Subaşı, işini çok sevdiğini ve sevdiği bu yanları da unutmadığını vurguluyor.

Projenin başlamasından 2-3 ay kadar önce teklif alan ve kendisine gelen senaryoyu okuduğunda çok keyif aldığını ifade eden oyuncu, dizinin kendisi için neden özel bir proje olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Başlamadan 2-3 ay önce duyduğum ve okuduğum bir projeydi. Uyarlamasını hemen oturup bitirdim ve çok keyif aldım gerçekten. TRT 1’de ‘Kasaba Doktoru’ gibi bir projede Leyla karakterini oynayacak olmak, doktorluk mesleği üzerine düşünecek olmak, çok zor bir meslekle ilgili hiç bilmediğim detayları öğrenecek olmak çok heyecan verdi. Genel hikayesinde tüm ilişki ağlarında gördüğüm naiflik ve hikayenin her duyguyu ayrıntılı bir şekilde işliyor olması çok güzeldi.”

Hazal Subaşı için Kasaba Doktoru dizisinin özel bir anlamı var! 9

Doktorluk mesleği ile empati yapmanın çok zor olduğunu dile getiren Hazal Subaşı, insan hayatını ilgilendiren çok zor bir meslek olmasına vurgu yaptı.

“Doktorluk çok ciddi bir meslek. Ölüme karşı koymaya çalışmak, bir insanı iyileştirmeye çalışmak çok fazla sorumluluk isteyen durumlar” diye konuşan oyuncu, Leyla karakteri ile arasında büyük farklılıklar olduğunu da ifade etti.

Hazal Subaşı, karakter ile arasındaki farkı şu sözlerle anlattı: “Ben Leyla kadar geçmişe takılı kalan biri değilim diyebilirim. Kötü anıları, yaşanan travmaları daha kolay yok sayıp düşünmeden yoluma devam edebilirim çoğu zaman.”

Sosyal medyada çok paylaşım yapmaması nedeniyle hayranları tarafından eleştiriler alan Hazal Subaşı, kendi hayatını paylaşmayı çok istemiyor ve fotoğraf çekip bunu takipçilerine aktarmayı da aklına getirmiyor. Bunun bir alışkanlığa dönüşmesini de pek tercih etmiyor.