Ana sayfa Sosyal Medya Cihat Süvarioğlu ile Hazal Çağlar’ın etkileyici uyumuna yine hayran kalacaksınız!

Cihat Süvarioğlu ile Hazal Çağlar’ın etkileyici uyumuna yine hayran kalacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi ile birlikte hem Cihat Süvarioğlu hem de Hazal Çağlar, büyük popülerlik elde etti. TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları üçüncü sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmakta olan dizide, Ramazan ile Asuman’ın hikayesi milyonları etkiledi. Ramazan’ın büyük aşkı ve Asuman’ın ona karşılık vermesi ile filizlenen bu aşk, birçok olay atlattı.

İyi günleri de olan bu aşkın kötü günlerini de izleyiciler ekran başında seyretti ve birbirinden çok farklı duyguları onlarla birlikte yaşadı. Hazal Çağlar için kariyerindeki ilk dizisi olması nedeniyle Gönül Dağı’nın büyük önemi bulunuyor. Hem güzelliği hem yetenekleriyle büyüleyen Hazal Çağlar, komedi rollerinde çok iyi performanslar sergileyebileceğini ispat eden Cihat Süvarioğlu ile başarılı bir partner oldu.

Cihat Süvarioğlu ile Hazal Çağlar'ın etkileyici uyumuna yine hayran kalacaksınız! 8

İki genç oyuncunun dizinin üçüncü sezonuna da damgalarını vuracaklarını söylemek gerekiyor. Ramazan ve Asuman’ın aşk yolculuğunda yeni bir dönem başlıyor. Dizinin 10 Eylül Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 67. yeni bölümünde bu iki karakter fazlasıyla öne çıkacak.

Ramazan, Asuman’a olan aşkının evlilikle sonuçlanmasına sevinirken, izleyiciler de onların bu mutlu hallerini gördükleri için çok memnun olacak.

Bozkırda yaşanan en büyük aşk hikayelerinden birine imza atan Ramazan ve Asuman, düğün günlerinde Dilek’in hayatını kaybetmesiyle büyük bir şok ve üzüntü yaşamıştı. Uzun süre Gülsüm Öğretmen’le birlikte kalan Asuman’a evlerinde romantik bir akşam hazırlığı yapan Ramazan, bir engel ile karşılaşacak.

Cihat Süvarioğlu ile Hazal Çağlar'ın etkileyici uyumuna yine hayran kalacaksınız! 9

Ramazan ve Asuman’ın dizinin yeni bölümlerinde evlilik hallerinin ekrana getirilmesi ile birlikte çok sevilen bu iki karakter için hikaye içinde yeni bir dönem başlıyor.

3 sezondur izleyicilerin gözdesi olan, her hafta reytingleri ile de başarısını kanıtlayan Gönül Dağı dizisinde 67. yeni bölümde yine çok önemli anlara tanıklık edeceksiniz.